Egyedül nekem nehéz?
Huh, hát ez tényleg baromira nem könnyű. Nem tudom, hogy ez tényleg segít-e, vagy csak üres szavaknak fogod látni, de remélem, hogy valamit azért segít.
Szerintem ebben az esetben az anyák napját ne a tényleges anyukádra értsd, hanem azokra, akik helyette neveltek fel. Megtarthatod az ünnepet; vegyél virágot, vagy valami ajándékot annak, akitől a legtöbb szeretetet kaptad. Ha ez apukád volt, akkor neki, ha a nagyszüleid, akkor nekik, ha a testvéreid, akkor neki. Ha nincs jó kapcsolatod a családod többi részével, akkor esetleg írj rá facebookon egy volt tanárodra, akit a legjobban szerettél, és köszönd meg, hogy jobbá tette azt a pár évet, amíg tanított (ez nem gáz, vagy ciki! a legtöbb tanár nagyon tud örülni ilyeneknek)
Nem kell, hogy feltétlenül kimaradj az ünneplésből.
Ez a nap a gondoskodásról és szeretetről is szólhat, és ha van olyan ember az életedben, akit szeretsz, akkor ezt a tudtára adhatod.
Addig is kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!