Miért érezhetem azt,hogy annyit itt a gyakorin is segítenek a kommentelők,mint amennyit a pszichológusom is segít?
Figyelt kérdés
Hetente járok pszichológushoz de úgy érzem ha kiírok ide egy kérdést a problémáimról itt is kapok annyi segítséget mint a pszichológustól.Még talán többet is.Egyébként a pszichológus ugyanazokat a tanácsokat adja mint itt a gyakorin a kommentelők.Légy bátrabb,járj emberek közé,keress hobbit,nyiss az emberek felé stb.De van értelme így járni?Igaz ingyen van,de akkor is.2021. ápr. 25. 20:39
21/30 A kérdező kommentje:
20 nem mondta hogy kéne,csak próbált rávezetni hogy ezt tegyem.
2021. ápr. 25. 21:11
22/30 anonim válasza:
Konkrétan melyik kérdéseket írtad ki?
Ide tudnád linkelni őket?
23/30 A kérdező kommentje:
22 nem mert azok a kérdések még a régebbi fiókomban voltak.Én meg azt a fiókot töröltem és újra regisztráltam.
2021. ápr. 25. 21:15
24/30 anonim válasza:
A pszichológus nem próbál rávezetni, a pszichológus kérdez, hogy te megtaláld a saját utadat. Feltárja az okokat, megkérdőjelezi a negatív önértékelést.
25/30 anonim válasza:
Mit mondjak, nem erősíti a kérdés hitelességét ez a 23-as magyarázkodás.
26/30 A kérdező kommentje:
17 személyesen is akarok róla beszélni,meg nem szívesen mennék másik pszichológushoz mert ennek a mostaninak már kezdek megnyílni.Nem akarok elölről kezdeni mindent.
2021. ápr. 25. 21:19
27/30 A kérdező kommentje:
25 pedig töröltem magam mert úgy éreztem itt nem fogok megfelelő segítséget kapni,de aztán megbántam.
2021. ápr. 25. 21:21
28/30 anonim válasza:
Hát én a gyakorit mindennek érzem csak hasznosnak nem :D De amúgy ezt leszámítva átérzem. Én jártam az egyetemen pszichológushoz, jártam a helyi "tb-s" pszichológushoz, illetve magán úton is jártam egy másikhoz. Persze, ez is csak három és nem próbáltam ki minden pszichológust, de én egyiknél sem éreztem azt, hogy hatékony lenne. Igazából arra volt jó, hogy valakinek el tudtam mondani amit éppen szerettem volna, meghallgattak, reagáltak, nem ítélkeztek, nem vágtak közbe stb., szóval nyugodtan és őszintén ki tudtam beszélni magam. Viszont ennyi és én ennél azért picit többet vártam. Nekem így nem igazán segített.
29/30 anonim válasza:
Már bocsánat, hogy így beleszólok Kérdező, de azért a GYIK sem a legjobb hely a gondjaid megtárgyalására. Vadidegen emberek vagyunk, nem ismerünk téged, szóval nem tudunk úgy tanácsot adni, hogy belelátunk az életedbe, ezért nem biztos, sőt, hogy az a tanács, amit te jónak vélsz, igazából is az. Én még mindig azt mondom, jó oldal a gyakori, de a legtöbbünk nem pszichológus, inkább menj és keress fel valami normális szakembert, aki érti a dolgát!
30/30 anonim válasza:
Úgy vettem ki a szavaidból, ragaszkodsz a mostani pszichológushoz, mert kezdesz neki megnyílni, ingyen van stb. De nem lehet, hogy csak 'kényelmes', mert ismerős. De egy részed meg elégedetlen és kíváncsi? Vesztenivalód nem lenne, bármikor visszamehetnél hozzá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!