Férfiak,hogy viselitek amikor leszólítotok egy nőt és az csúnyán néz rátok,valamint némának tetteti magát?
#21:
És az ilyen 100-ra van felpontozva. Grat, inkább anyádat ütögesd, te féreg.
Ez csak általánosítás szerintem. Az meg eleve nem jó, hogy vadidegenektől próbálsz elvárni egyfajta viselkedést.
Vannak mosolygós emberek, akik nyitottak a legtöbb emberre, vannak zárkózottabbak, félénkebbek. Lehet valaki fáradt, szomorú stb. Hacsak nem vagy nagyon creepy, nem tőled függ a viselkedésük, engedd el ezt. Csak próbálod rájuk hárítani, hogy nincs önbecsülésed.
Meglepődtem a válaszokon, pedig nő vagyok. Egyrészről persze érthető, ha az emberben van egyfajta bizonytalanság az idegenekkel szemben, meg mindenkinek lehet rossz napja, siet valahová, és a háta közepére se kívánja, hogy valaki leszólítsa a buszmegállóban.
Viszont egyre több olyan kiírást látok facebookos csoportokban, hogy "Keresem azt a lányt, aki ekkor és ekkor itt és itt volt, kérlek írj rám, ha magadra ismersz..." És a kommentek 90%-a arról szól, hogy a lányok még interneten keresztül is kiröhögik szerencsétlen pasit, mondván, hogy "Nem a neten kell keresni, mért nem mentél oda hozzá, ha tetszik..." Most pedig azt olvasom itt a hozzászólások többségében, hogy azt se szereti a legtöbb nő, ha leszólítják. Akkor ezek szerint semmi se jó?
Azonkívül pedig a kettős mérce az nagyon megy. Nem elég a kedvesség, a tisztesség és a jóindulat, sajnos ki kell mondani, hogy ha külsőre a fiú nem üt meg egy bizonyos szintet, akkor a nők semmibe fogják venni.
Én a magam részéről nem bánom, ha valaki odajön hozzám, csak ha nem szeretnék ismerkedni vele, ne erőszakoskodjon, hanem értse meg. Ha azt látom a másikon, hogy rendezett az öltözete, nem igénytelen, akkor meghallgatom mit szeretne, és válaszolok neki. Az olyanokat viszont, akik úgy jönnek oda este a villamosmegállóba, hogy erősen borsodi akcentussal kérdezik tőlem, hogy "Ne haragudj meg tudnád mutatni a mobilodon, hány óra van?" Na azoknak én is süketnek tettetem magam.
Mert egy random idegen ne jöjjön hozzám oda, pláne ne valami hlye dumával.
Aztán persze, amikor elküldöm, hogy bocs, van barátom, akkor 10/9 dögöljmegte roh.dtkuuur....-mit hazudsz. Vagy valami hasonló gyönyörűséget kapok válaszul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!