Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sokan rinyálnak,hogy nincs...

Sokan rinyálnak,hogy nincs senkijük,kevés pénzük is van,nem kellenek senkinek..stb! Miért nem örülnek az életnek?

Figyelt kérdés

A legfontosabb az életben az egészség! Minden csak ez után következhet. Az a lényeg,képességeidhez képest a lehető legmagasabb és legjobb sulit végezd el. Legyen hol laknod, először a szülőknél, később vagy albiban vagy hiteles lakásban vagy szerencsésebbek saját lakásban.

Légy korrekt, emelt fővel mehess az utcán.Tudj venni kaját és ki tudd fizetni a gázszámlát!

Kell ennél több?

Meg kell találni az örömöket az életben. Én pl. holnap készülök, hogy lemegyek a boltba és 2 db zsemlés szendvicset veszek, az egyik valószínű rántotthúsos lesz.

Utána lemegyek a parkba, gyorsgyaloglás..és az ott lévő gépeken nyújtó edzéseket végzek.

Van, BKK bérletem is, bármikor felszállhatok a villamosra vagy a buszra.

Holnap filózom most, hogy elmenjek-e busszak a Normafához vagy a Margitszigetre a Nyugatitól? Melyik busz megy arra?

Ebédre meg van egy nagy zacskós tésztám és palacsintasütőben ki tudom főzni.

Ezt, ezeket én már elértem az életben! Akkor miért kellene pesszimistának lennem? Sokan miért írnak negatív kérdéseket?

2021. ápr. 12. 00:44
1 2 3
 21/29 moozygoo ***** válasza:
Kell több, mindegy milyen szinten vagy, ettől vagyunk emberek ez visz minket előre.
2021. ápr. 13. 19:16
 22/29 A kérdező kommentje:

21@. Nem biztos, hogy kell! Mégis mi kellene?

Ha van hol laknunk, nem is éhezünk, egészségesek vagyunk, ettől többet nemigen lehet elérni.

Aki új kocsit megvesz, mire hazaér vele, pl. 1 km-re, már veszített az értékéből 500 ezer Ft-ot!

Ha meg 1 év múlva akarja eladni, hiába ment csak 5 ezer km-t vele, minden évben új típust adnak ki és ez a kocsi már 1 millióval kevesebbet ér!

Beszélgetni is lehet, pl. boltban: -Jó napot! Van-e forgalom? Hogy vagytok? Van-e friss szalámi? Én szeretek idejárni, mert itt friss sós kifliket lehet kapni!

Ez már mindjárt egy beszélgetés.

Utazni is lehet bérlettel. Jó idő lesz, lehet kimenni a parkba.

Mi kellene ettől több?

2021. ápr. 13. 19:24
 23/29 anonim ***** válasza:
Tuti troll vagy XD...
2021. ápr. 13. 19:25
 24/29 moozygoo ***** válasza:
100%
Ha nem kellene több, még a tűz körül uhognánk a mamut húst sütve
2021. ápr. 14. 19:31
 25/29 A kérdező kommentje:

24#. Jó-jó! De, itt sokan vágyakoznak barátnőröl, beszélgetésról, meg pénzről.

Le tudnak menni pedig az utcára vagy a parkba és vannak járókelők, meg tudják hívni a lányokat egy kávéra. Utána meg már jó ismerősök lehetnek és kész.

A pénzről is keseregnek? De, hisz ha van érettségijük vagy diplomájuk, bemennek egy nagy céghez és kérnek egy munkát. Minden hónap 10.-én kapják az utalást és kész.

Mi a probléma?

2021. ápr. 14. 22:54
 26/29 anonim válasza:
0%
Jáj mennyi megkeseredett ember, én is csak ezt látom ezen az oldalon (nagyrészt). Gratula kérdező átéled épp a hála nevezetű érzést :). Esküszöm megnevettettél ezen az estén olyan vagy, mint valakinek a túlbuzgó öccse/húga! Jó értelemben! Nem lehet mindenki hálás azért amije van, pedig érdemes annak lenni. Segít. Holnap veretek én is valami tejfölös krémet a reggeli szendvicsemhez! :D
2021. ápr. 14. 23:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Könnyen fröcsögsz. De nyugi az élet rajtad is csavar majd! Én egy vidám és pozitív ember voltam.. amíg meg nem halt a szerelmem.. onnan kezdve csupa szomorúság az életem.. és nem tudom, hogy ki tudok e valaha lábalni ebből a fájdalomból!
2021. ápr. 17. 17:19
 28/29 A kérdező kommentje:

27#. Te, egyedi eset lehetsz. Nézd, ez nem jellemző, hogy 20-on és 30-sok meghalnak.

Sőt, nagyon is élnek, de rinyálnak, hogy nincs barátnőjük. Leírtam,hogy mennek az utcán lányok, csak el kell hívni egy kávéra és kész,már akkor van is. Mi a probléma?

Meg, hogy nincs pénzük? Bemennek egy céghez, kérnek egy munkát és onnantól minden hónapban kapnak fizut.

2021. ápr. 17. 20:50
 29/29 anonim ***** válasza:
Az életnek akkor is lehet örülni, ha semmid sincs. Se pénz, se család, se barátok, se állás, se népszerűség, se tudás, se végzettség, se lakhatási lehetőségek, sem az alapvető kényelmi szempontok, sem egészség stb. Mindenkinek relatív ez az egész.
2021. ápr. 22. 06:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!