Ha egy lány se ábrándozik rólam akkor nem vagyok egy nagy szám?
Figyelt kérdés
Még soha nem hallottam olyat hogy egy lány rólam fantáziált volna,meg ha kapcsolatba kerülök egy lánnyal nem látom azt rajta hogy bejönnék neki.Közömbös vagyok neki,nem mutat semmilyen érdeklődést.Készüljek az egyedül töltött nyugdíjas évekre?2021. ápr. 10. 12:47
11/12 PetheD válasza:
te is nyiss a nők felé, és várj türelemmel. Az, hogy sokan nem ábrándoznak rólad (vagy csak nem tudsz róla), nem jelenti azt, hogy később sem fog senki.
12/12 anonim válasza:
Az ábrándozással nem jutsz semmivel előrébb. Mozogj olyan körben, ahol van esélyed megismerni nőket. Adj magadra, de ne legyél képmutató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!