Ki van most a párjával,élettársával,férjével,feleségével?
Figyelt kérdés
Mindjárt 8 óra sokan hazaértek már.De vannak itt akik most a párjukkal vannak otthon,csak a párja most mással van elfoglalva ezért ő unalmában gyakorizik?2021. márc. 30. 20:00
A kérdező szavazást indított:
Párommal vagyok
Egyedül vagyok
Anyámmal vagyok
Háziállattal vagyok
24 szavazat
1/23 anonim válasza:
Én most értem haza a páromtól a férjemhez.
2/23 A kérdező kommentje:
Én egyedül vagyok egy kis garzonban.
2021. márc. 30. 20:02
3/23 A kérdező kommentje:
1 megcsalod?Nem szép dolog.
2021. márc. 30. 20:03
4/23 anonim válasza:
A párom nemrég állt neki komponálni, így most azzal foglalkozik, én pedig felnéztem, mert segítek itt egy lánynak az angollal, én meg közben az egyetemi kiselőadásomat állítom össze.
5/23 A kérdező kommentje:
4 mit komponál zenét? Zeneszerző a párod?Komolyzene rajongó?
2021. márc. 30. 20:09
6/23 anonim válasza:
Lehet mást komponálni zenén kívül? :D Igen, zenész és több műfajt (rock, metál, indie) is szeret, beleértve a klasszikust is.
7/23 A kérdező kommentje:
6 hogyne lehetne.Képzőművészetben is szoktak komponálni,építészetben,költészetben,festészetben is.
2021. márc. 30. 20:13
8/23 anonim válasza:
Arra kicsit más kifejezéseket szokás használni. XD Csak azért írom, mert a párom zenén kívül még fest, én meg írok és egyikre se szokás használni a komponálni szót. Tudom, szőrszálhasogatás.
9/23 anonim válasza:
Családommal vagyok, de mindenki a saját szobájában van, mert egy ember nem biztos, hogy koronás.
10/23 A kérdező kommentje:
8 a komponál annyit jelent hogy összerak valamit.Nem feltétlenül kell hogy az a valami zene legyen.Amúgy tehetséges a párod?Jó zeneszerző?Ügyesen fest képeket?
2021. márc. 30. 20:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!