Nagyon gáz, hogy 0 szociális kapcsolatom van és a Gyakori az egyetlen összeköttetésem az emberekkel, meg a külvilággal?
7-esnek: Ha annyi szociális kapcsolatom se lenne, amit a Gyakori ad, akkor valószínű bediliznék teljesen.
Így is egy csomószor beszélek magamban, meg random sírórohamok jöttek rám, legalább ennyi örömöm legyen az életben, ha már más nincs, köszönöm !
Azért végig kellene gondolnod, hogy mi miatt alakult így. Esetleg benned lehet-e a hiba. Az gyanús, hogy mindenki átver, meg elhagy.
Szerintem veszélyes, ha csak itt "élsz"
Hol laksz, van valami hobbid?
Ha már a valós emberek nem kíváncsiak rám, elfordulnak tőlem, lelépnek, akkor legalább virtuális kapcsolataim legyenek.
Tudom nagyon sovány ez, DE a hús-vér emberek nem kíváncsiak rám, leráztak, elhagytak, megbántottak engem.
Úgy vagyok vele, hogy még ez is jobb, mint a semmi. Már így is magamban szoktam beszélni.
Nem gáz, inkább szomorú :(
Pláne úgy, hogy még fiatal is vagy (gondolom)
Nem gáz, de ez még simán változhat.
Nekem is kevés barátom van, sok emberben csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!