Nagyon gáz, hogy 0 szociális kapcsolatom van és a Gyakori az egyetlen összeköttetésem az emberekkel, meg a külvilággal?
Szerintem nem gáz, de ha viszont ez rossz neked és szeretnél valamit akkor tegyél érte vagy akár kérj segítséget könnyen bele lehet ragadni ebbe.
Bár most eléggé nehéz az ismerkedés, szerintme nem jó ha az embernek nincs szociális kapcsolatok főleg hosszú távon.
4: Az összes barátom elhagyott, bunkóskodott velem, ignoráltak, így is mindig én kezdeményeztem, de már elegem van.
Egyszerűen megszakították velem a kapcsolatot. Nagyon rosszul esett. Ez az oldal valamelyest enyhíti a magányom okozta űrt....
Le leszek pontozva, de az valahol sokat elmond az emberről, ha nincs egy barátja, haverja, munkatársa vagy senkije és semmije csak a gép előtt döglik egész nap.
Nyilván Covid, meg hessteg maradjotthon, de az ilyen emberek Covid előtt is csak itt ültek és gyártották ezerszám a kérdéseiket, hogy fontosnak érezhessék magukat, lásd a sok kamu kérdező, bombanős, Balázska, meg hasonlók.
7: Arra esetleg nem gondoltál, hogy nem örömömben vagyok egyedül, hanem mindenki bunkó volt és magamra hagytak ?
Tudod sokan nem önszántukból maradnak magukra, hanem azért mert 1: Elhagyták a barátai, 2: Kiábrándult az emberekből azok gonoszsága miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!