SOS Az gáz ha nemtudok szociálozódni? Szociális fóbiám van és pluszban nagyon visszahúzódó vagyok,nem vágyom társaságra,max pár emberre akikre mindig számithatok és megbízható bennük
Figyelt kérdés
A suliban mindig egyedül vagyok,csak ott ülök a padban,zenét halgatok vagy rajzolok. Van esetleg valaki aki még hasonló helyzetben van mint én?2020. nov. 17. 19:04
1/6 anonim válasza:
Te hogy érzed magad a fent leírt szituációkban?
2/6 anonim válasza:
Ha majd lesz munkahelyed, kénytelen leszel alkalmazkodni és szocializálódni a többiekhez.
Plusz, ha családot és gyereket is szeretnél, nem ártana addigra megtanulnod szocializálódni.
4/6 anonim válasza:
Igen van hozzád hasonló. Nem én de vannak. Nem gáz, csak inkább tanulj is.
Sztem ez általában vmi lelki dolog. Amiről nem feltétlen h tudsz
5/6 anonim válasza:
Attól függ ez mennyire zavar, mennyire akadályoz téged a mindennapjaidban. Ha úgy érzed már-már kóros az az introvertáltság, amit gyakorolsz, akkor keress föl egy pszichológust. De amúgy is konzultálhatsz eggyel, ártani nem hiszem, hogy ártana.
6/6 Sjsjyj válasza:
Én is hasonló vagyok, de hozzám odajonnek osztalytarsaim beszélgetni hogy ne érezzem magam egyedul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!