Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet több évtizeden keresztül...

Lehet több évtizeden keresztül egyedül de boldog és teljes életet élni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 15. 03:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyiféle szempont van párkeresésnél, hogy nem csoda ha sokan magányosak ( akár párkapcsolatban is )
2021. márc. 15. 09:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszát!
2021. márc. 15. 10:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek: Fogalmazd meg, hogy Neked mit jelent a boldog és teljes élet? Hogyan jött ez a kérdésed?
2021. márc. 15. 10:13
 14/19 A kérdező kommentje:

13 hozzászóló:

Azaz igazság hogy 30-as éveim közepén járó férfi vagyok. Voltak ugyan párkapcsolataim de főként csak pár hónaposak. Jelenleg olyan élethelyzetben vagyok hogy az ebben már másokkal szemben elvárt alapvető elvárásoknak nem tudok eleget tenni. Ezen sajnos még kb. 4-5 évig nem igazán fogok tudni változtatni. 40 év felett pedig nagyon kevés az esélye a családalapításnak, vagy akár annak hogy akkor találja meg az ember azt akivel boldog lehet. Ezért tettem fel a kérdést mert valószínűleg én is egyedül maradok és érdekeltek a tapasztalatok, vélemények hogy lehetséges-e olyan életet élni egyedül hogy nem érzi magányosnak az ember magát, egésznek, teljesnek érezheti az életét attól függetlenül hogy egyedül van. Nagyjából ezért tettem fel a kérdést.

2021. márc. 15. 10:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezt az 5 évet hogy határoztad meg, de neked kell tudni, a kommentelők nagy része meg lehet még annyi idős sincs mint te így kérdéses mennyire érdemleges a véleményük nem? Mármint 60 évesen lehet mást fog gondolni valaki a magányról mint 30, 40, vagy akár 50 évesen.
2021. márc. 15. 11:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Érdekelt mindenkinek a véleménye, remélem olyan emberek is hozzászóltak a kérdéshez akik már hosszabb ideje egyedülállók és a tapasztalatból írták azt amit. De egyetértek abban hogy az ember gondolkodása, életfelfogása idővel változhat.
2021. márc. 15. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet! (=

Én csakis egyedül tudok boldog lenni.

2021. márc. 15. 13:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszi 17-es a válaszodat! :)
2021. márc. 15. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze.
2021. márc. 15. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!