Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem kellek egy nőnek sem?

Róbert dávid kérdése:

Miért nem kellek egy nőnek sem?

Figyelt kérdés
Sokat vagyok egyedül,barmit is írok nekik barmilyen kedves vagyok csak nem valaszolnak vagy pedig lekoptatnak.igazabol nem feltetlen kell egy fullos nő mert tudom olyanom nem igazan lesz nekem. Nem kell hogy nagyon jól nézzen ki csak hogy szeressen engem es enis ot.Sajnos nehéz nőt szerezni ha az embernek nincs önbizalma es mentalis gondokkal kuzd. Eletemben 1 parkapcsolatom volt meg az sem mondhato annak.1 hetig tartott. Nem vagyok dagadt se csunya.Foleg hogy mostansag elkezdtem edzeni.Csak egy szerencsetlennek erzem magam.Igen kilehet rohogni szuz vagyok meg. 29F
2021. márc. 13. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Ha ugyanilyen mazochista stílusban hisztizel nekik, akkor talán azért. Senki nem szereti a hisztis, nyávogós, önsorsrontó embereket.
2021. márc. 13. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán először ne úgy beszélj a nőkről, mint tárgyakról, amiket be kell szerezni.
2021. márc. 13. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Csak kezdj el beszélgetni egy nővel, figyelj oda rá, ha úgy látod jól érzi magát veled, akkor keresd... nem kell rágörcsölni, abból nem fog kisülni semmi jó.

Önbizalmad meg legyen. Te vagy a férfi, te vezetsz.

2021. márc. 13. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert mentális gondokkal küzdesz, és nincs önbizalmad.
2021. márc. 13. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellene olyan pasi, aki nőt akar "szerezni". Akkor sem, ha szeretni szeretne.

Grrr kiráz a hideg az ilyentől.

Szerintem nem az önbizalom, hanem a hozzáállás és a stílus a gond.

Gondolkozz el rajta.

2021. márc. 14. 01:03
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
mindig a külső a probléma
2021. márc. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!