Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs remény, szerintem nem...

Róbert dávid kérdése:

Nincs remény, szerintem nem kellek egy nőnek se miért?

Figyelt kérdés
Önbizalomhiányos vagyok,mármint lehetne több is,én ezt nem birom már,unom már az egész nő témát,2 év és 30 vagyok sose szeretkeztem még és emiatt feszült és frusztált vagyok. Akkora szerencsétlen voltam hogy féltem a szex től mikor összefeküdtem egy nővel. Dagadt vagyok kicsit,nem dolgozom,levagyok százalékolva 50% az egészségkárosodásom. nagyon szeretet hiányom van,szóval nem lenne rossz egy barátnő. Csak általában a nők az egészséges emberekre buknak nem egy mentálisan sérűltre,mindegy ez a sors szövödménye hogy nekem betegnek kell lenni. 28/F

2019. jún. 16. 17:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Te kellenél magadnak?
2019. jún. 16. 17:16
 2/16 anonim ***** válasza:

Huh teso. Neked szakember kell. Komoly onertekelesi problemaid vannak.

Nem konnyu a helyzeted, de nem lehetetlen.

Szepen elmesz pszichologushoz(nem egyszer, hanem rendszeresen), mesz sportolni valamit(ha tudsz), egeszsegesen taplalkozol.

Valoban a nok nem buknak egy mentalis serult emberre, ugyhogy hajra, tedd rendbe az eletedet. Igy valoban ne vard a sultgalambot.

(Nem tudom milyen noket celoznal meg, de ha annyira frusztralt vagy, akar fizetoshoz is elmehetsz. Termeszetesen ezutan mar ne varj egy full intelligens es magara tokeletesen ado lanyt)

2019. jún. 16. 17:18
 3/16 A kérdező kommentje:
a prostik csúnyák és nem kellenek,nekem tartós párkapcsolatra lenne szükségem
2019. jún. 16. 17:20
 4/16 A kérdező kommentje:
meg egy megfelelő gyógyszerbeállitás
2019. jún. 16. 17:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy mire van szükséged, miért nem teszel érte? Nem értem így a kérdést.
2019. jún. 16. 17:25
 6/16 anonim ***** válasza:
ezt egyszer már kiírtad
2019. jún. 16. 17:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Először te magad rendbe, utána gondolkozz bármilyen kapcsolaton.
2019. jún. 16. 17:47
 8/16 anonim ***** válasza:
36 éves koromig nem volt egyáltalán kapcsolatom. Fontos, hogy lazán közeledj, ne görcsölj rá a témára és ne zúdulj rájuk hogy "nekem szeretethiányom van", mert meg is ijedhetnek.
2019. jún. 16. 17:55
 9/16 A kérdező kommentje:
ROHADT GYÓGYSZER RÁ A MEGOLDÁS CSAK SENKI NEM BESZÉL RÓLA,SKIZOFRÉN VAGYOK VÁLTOZTATÁS MEGOLDJA A PROBLÉMÁT
2019. jún. 16. 19:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Bakker, ha semmit nem teszel, akkor mégis mit vársz?
2019. jún. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!