Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs remény, szerintem nem...

Róbert dávid kérdése:

Nincs remény, szerintem nem kellek egy nőnek se miért?

Figyelt kérdés
Önbizalomhiányos vagyok,mármint lehetne több is,én ezt nem birom már,unom már az egész nő témát,2 év és 30 vagyok sose szeretkeztem még és emiatt feszült és frusztált vagyok. Akkora szerencsétlen voltam hogy féltem a szex től mikor összefeküdtem egy nővel. Dagadt vagyok kicsit,nem dolgozom,levagyok százalékolva 50% az egészségkárosodásom. nagyon szeretet hiányom van,szóval nem lenne rossz egy barátnő. Csak általában a nők az egészséges emberekre buknak nem egy mentálisan sérűltre,mindegy ez a sors szövödménye hogy nekem betegnek kell lenni. 28/F

2019. jún. 16. 17:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
már a fülemeim folyik ki ez a duma,nemtudok elindultam unokatestvérem felé kőbányára és szorongtam meg vert a vizz rettegtem az utazástól azt vissza fordultam
2019. jún. 16. 19:51
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

XDDD

Mi a fszert nem mesz el akkor orvoshoz ha tudod mi a kinod?😂😂😂😂

2019. jún. 16. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Figyelj! Semmi sem jön magától. Mindenért tenni kell, mégha egy kicsit akkor is!

Önbizalom hiánya..

Beszélgess nyugodtan másokkal egyre többet.

Ha ideges és szomorú vagy nem fogsz ideális partnerre akadni..

Mert aki szomorú az szintén szomorú embereket vonz magához. És az életvidám jókedvűeket pedig nem! Szóval tenni kell érte és semmi sem lehetetlen.

2019. jún. 16. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Az inkább pánikroham szerű vegetatív vészjelzés volt, nem kéne baromságokat bebeszélned magadnak, hogy skizofrén vagy se mást és nem izzadnál le, ha az élet úgy dönt a te oldaladra áll

"...nekem betegnek kell lenni." Ilyen mentalitással nem fog.

2019. jún. 17. 04:51
 15/16 A kérdező kommentje:
szerintem meg szorongás jellegű tünet volt,tegnap playstation on mortal kombat XL el eztem , és valakivel összehaverkodtam ott,kicsit lökött,hülye de normális volt,beszélgettünk(sajnos nem lány volt.)
2019. jún. 17. 05:23
 16/16 A kérdező kommentje:
de az hogy hiányzik az emberekkel való kapcsolatom,keveset járok el itthonról,nem értik meg néha mit érzek,nem adok mindig magamra a skizofrénia tünete nem?
2019. jún. 17. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!