Abba is bele lehet őrülni,ha a várost sem hagyom el,ahol élek?
Figyelt kérdés
Szokták mondani bele lehet őrülni ha az ember nem hagyja el a lakását,ki se teszi a lábát,nem megy sehová.De ugyanez van,ha én nem hagyom el Budapest határát?Abba is bele lehet őrülni hogy mindennap látom a Parlamentet,a Gellért hegyet,a hidakat,az aluljárókat,ugyanazokat a villamosokat,buszokat?Vagy bevásárlóközpontokat?Mert én ugyanezeket látom mindennap.Úgy érzem itt magam Pesten,mintha egy szűk szobában lennék és szeretnék kimenni a levegőre,de nem tudok mert zárva van az ajtó.2021. febr. 16. 15:45
1/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem,hogy Budapest valójában egy kicsi város.Legalábbis számomra.
2021. febr. 16. 15:46
2/8 anonim válasza:
Ebbe nem, Budapest hatalmas és legalább a házat elhagyod. Gyere ide vidékre, itt biztosan megőrülsz.
3/8 A kérdező kommentje:
Emlékszem amikor először láttam a Parlamentet,hogy rácsodálkoztam milyen nagy,milyen szép,most meg herótom van tőle.Már nem nyűgöznek le a hegyek sem,a repülőtér sem,a rózsadombi villák sem.
2021. febr. 16. 15:50
4/8 A kérdező kommentje:
2-es én az idő múlásával azt érzem,hogy Budapest egyre kisebb és kisebb lesz.
2021. febr. 16. 15:55
5/8 anonim válasza:
A külső kerületeket is "unod" már?
6/8 anonim válasza:
Hát ha én Budapesten lakhatnék az egész életem megváltozna. Én se nagyon hagynám el a várost. Ezt a fos falut ahol lakom is csak azért hagyom el időnként mert itt semmit nem lehet elintézni se megvenni. Csak alap élelmiszereket, nagyon alap dolgokat.
7/8 anonim válasza:
De sajnos megfizethetetlen Budapesten még az albérlet is. Idegenekkel meg nem akarok lakni.
8/8 anonim válasza:
Ez jó vicc én egy retek faluban élek ha valamit megakarok venni mindig el kell hagynom, ha Budapesten élnék erre nem lenne szükségem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!