Milyen kérdés az hogy miért nincsenek barátnőid? Ilyenkor mit várnak vàlaszt?

Nem tudom mit várnak válasznak, én megmondom hogy lefialtak és megszűntek emberként létezni, már csak anyák. Ők is csak más anyákkal haverkodnak, amit nem is bánok mert rohadtul nem vagyok kíváncsi a gyerek témára (másról se tudnak beszélni). Már amikor a has simizős képeket töltik fel facebookra 3 perc terhesen, törlöm is az ismerőseim közül.
Ezen megszoktak sértődni, a férfiak is, és legalább nem firtatják tovább a témát.

2 és 4, fogadok az általam leírt, agyukat is kifialt anyakocák lehettek 😂 bocsi, de apjok se kíváncsi rátok meg a kölyökre, azért nincs otthon soha. Én meg végképp nem akarom nézegetni a has simizéseteket 9 hónapig, majd a nyáladzó, fikás, kikent szájú pulyátokat... Mi közöm van hozzá?
Amúgy meg ha boldogok lennétek, nem rinyálnátok asszonysutyorgóba :) az szokta ennyire mutogatni magát, reklámozni mennyire boldog, aki kompenzálni akar.
Pl a hírességek is akik nyálasan áradoznak a kapcsolatukról milyen boldogok, szerelmesek, pár hónap múlva nyíltan bevallják hogy félreléptek/válnak. Mindig ez szokott lenni.
Nah, nekem erről a nagy facebookos "boldog" anyucikról ez jut eszembe. Látszat boldogság csak. Semmi olyan, amire irigykedni lehetne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!