Nincsenek barátnőim, mindenki elkopott mellőlem.. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sajnos nincsenek barátaim, akik voltak elkoptak mellőlem, mindig csak én kerestem őket, ezt meguntam…
Van egy csodálatos férjem, aki a legjobb barátom is egyben, de néha vágyom arra, hogy külön csajos programjaim is legyenek..
A férjem többször el szokott járni a barátaival összeülni, meginni pár sört, én pedig addig otthon ülök és várom haza… sajnos nem tudok kivel programozni.. ebben a korban hol tudnék barátkozni?
2024. jún. 5. 16:42
1/3 anonim válasza:
Járjál valamilyen érdeklődésed szerinti klubba, tanfolyamra, tornára. A lakóhelyetektől függ, hogy mi van. Pesten vannak például társasjátékklubok, oda ketten is mehettek, és lehet párokkal ismerkedni. A férjed barátainak az otthonhagyott feleségeivel nem lehet női programot csinálni?
3/3 anonim válasza:
Én egyedül is el szoktam járni, pl. koncertekre, vagy a városba ide-oda, beülök a kínahoz (étkező). +Kolléganőkkel beszéltük már, h majd elmegyünk inni valamit. Esetleg írhatsz ki itt kérdést, h barátkozna-e valaki. Meg FB-on vannak csoportok, ahol közös programokat szerveznek. Régen a nyelviskolában is volt pár jó fej. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!