Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek barátnőim, mindenki...

Nincsenek barátnőim, mindenki elkopott mellőlem.. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sajnos nincsenek barátaim, akik voltak elkoptak mellőlem, mindig csak én kerestem őket, ezt meguntam…

Van egy csodálatos férjem, aki a legjobb barátom is egyben, de néha vágyom arra, hogy külön csajos programjaim is legyenek..

A férjem többször el szokott járni a barátaival összeülni, meginni pár sört, én pedig addig otthon ülök és várom haza… sajnos nem tudok kivel programozni.. ebben a korban hol tudnék barátkozni?

2024. jún. 5. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Járjál valamilyen érdeklődésed szerinti klubba, tanfolyamra, tornára. A lakóhelyetektől függ, hogy mi van. Pesten vannak például társasjátékklubok, oda ketten is mehettek, és lehet párokkal ismerkedni. A férjed barátainak az otthonhagyott feleségeivel nem lehet női programot csinálni?
2024. jún. 5. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen korban?
2024. jún. 5. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egyedül is el szoktam járni, pl. koncertekre, vagy a városba ide-oda, beülök a kínahoz (étkező). +Kolléganőkkel beszéltük már, h majd elmegyünk inni valamit. Esetleg írhatsz ki itt kérdést, h barátkozna-e valaki. Meg FB-on vannak csoportok, ahol közös programokat szerveznek. Régen a nyelviskolában is volt pár jó fej. 🙂
2024. jún. 5. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!