Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha magamat nem szeretem, a...

Ha magamat nem szeretem, a másik nemnél sem lehet sikerem?

Figyelt kérdés
És fordítva, minden siker alapja, ha az ember gondtalan az életével?
2021. febr. 13. 10:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%

17 vagyok egy privit kaptam hogy átmentem e ezeken, inkább itt válaszolok.

Régebben is voltak jó dolgok az életemben, rosszak is, de sokszor hibáztattam magam mert a környezetemből és családomból sok burkolt vagy nyílt hibáztatást, ellenségeskedést, kirekesztést kaptam. Pl, miért kell egy allergia miatt folyton diétáznom, miért nem nézek tv-t, stb. Aztán kiderítettem hogy van akik előtt ez nem hiányosság, sőt. És így akik ellenségeskednek azoknak egy idő után sosem akartam megfelelni, lepereg rólam a véleményük, nincs miért hibáztatnom magam ok nélkül mások nyomására, és így persze sokkal több jó dolog történik.

2021. febr. 14. 13:05
 22/23 anonim ***** válasza:

18-asnak:

Az szeretetben, szeretetteljes, gondoskodó családban, ilyen légkörben élt kisgyerekként.

A többségnek nincs ezzel gondja, leginkább csak annak, akit elhagytak, intézetbe adtak, és nem tapasztalta meg, hogy őt feltételek nélkül lehet szeretni.

Az anya-gyerek kapcsolat a párkapcsolatok prototípusa.

Ajánlom a témában Ranschburg Jenő Szeretet, erkölcs, autonómia c. könyvét, és Pál Ferenc A függőségtől az intimitásig c. könyvét.

2021. febr. 14. 14:22
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

off

Borzalmasan modoros szó ez az intimitás

on

2021. febr. 14. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!