Hogyan lehet a leggyorsabban kideríteni a másik szeretetnyelvét?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy az összeset kipróbálnám?2020. jún. 3. 23:02
1/5 anonim válasza:
Megfigyeled a csalàdi kapcsolatait.
Pl ahol anyuka dominansabb, apuka papucs, az utodok hajlamosabbak hasonloakhoz vonzodni (ffi utod pl a dominànsabb nökhöz)
(Ismétlem, csak hajlamosabb)
Vagy ahol anyuka egy tulféltö ovó pàtyolgatos tipus, a ffi utod jobban viseli(vagy bejön neki) a bujosabb,"majomszeretettel" teli nöi vonal.
És igy tovàbb. Azt jo megfigyelni ami kicsi kora ota körbevette.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az ember tudatalatt azt adja, amit kapni szeretne. Figyeld meg, hogy az 5 szeretetnyelv közül melyik a legdominánsabb nála. Gyakran dícsér téged, netalán aprósagokkal kedveskedik? Azt hiszem Chapman könyveiben szokott egy teszt lenni.
3/5 anonim válasza:
Làtom ujat irtam a lepontozoknak :D
5/5 anonim válasza:
Elso, tudod mi a szetetetnyelv?
Koze nincs ahhoz,amit irtal....
En ugy tudtam meg,hogy megcsinaltuk kozosen a tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!