Kilátástalan az életem, jobb lenne meghalni?
Figyelt kérdés
Most jöttem el egy bántalmazo kapcsolatból. Teljesen padlón vagyok. Van két gyerekem. Viszont nem találok munkát.
Egy kis faluban lakunk. Egyre kilátástalanabb a helyzet. Vissza sem jeleznek, bárhová adom be az önéletrajzomat.
Már azon gondolkodom jobb is lenne a gyerekeknek nélkülem.
Mit tegyek?
2021. febr. 10. 13:43
21/23 anonim válasza:
19
Nana, egyáltalán nem csak erről a két szóról volt szó...
23/23 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat (tudom, nem...), hasonlóan jó helyzetben vagyok. Falun élek egy SNI gyerekkel, az utána járó juttatásokon kívül anyámék tartanak el. Ha nekik végük, nekünk is. Esélyem sincs dolgozni, 6 év kihagyás után már sehová nem hívnak be, a gyerek"logisztika" pedig 100% az enyém, ebbe nem tud besegíteni a család, és ez semmilyen munkaidővel nem egyeztethető össze. Nekem is csak érettségim van, egy számviteli okj-m, amivel kitörölhetem a picsám, nyelvvizsga, de már 0 nyelvtudás, és a tanulás nem opció, mert szülés után elagyatlanodtam (bezzeg erre senki nem hívja fel a figyelmet, hogy előfordulhat, csak a depresszió folyik a csapból is). Kilátástalan a helyzet, vár a közmunka (aka. utcasepregetés), ha már a reggeli intézménybe jutáshoz nem kellek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!