Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kilátástalan az életem, jobb...

Kilátástalan az életem, jobb lenne meghalni?

Figyelt kérdés

Most jöttem el egy bántalmazo kapcsolatból. Teljesen padlón vagyok. Van két gyerekem. Viszont nem találok munkát.

Egy kis faluban lakunk. Egyre kilátástalanabb a helyzet. Vissza sem jeleznek, bárhová adom be az önéletrajzomat.

Már azon gondolkodom jobb is lenne a gyerekeknek nélkülem.

Mit tegyek?

2021. febr. 10. 13:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
16%

19

Nana, egyáltalán nem csak erről a két szóról volt szó...

2021. febr. 10. 16:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Keress v mi célt.
2021. febr. 10. 23:36
 23/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha ez megnyugtat (tudom, nem...), hasonlóan jó helyzetben vagyok. Falun élek egy SNI gyerekkel, az utána járó juttatásokon kívül anyámék tartanak el. Ha nekik végük, nekünk is. Esélyem sincs dolgozni, 6 év kihagyás után már sehová nem hívnak be, a gyerek"logisztika" pedig 100% az enyém, ebbe nem tud besegíteni a család, és ez semmilyen munkaidővel nem egyeztethető össze. Nekem is csak érettségim van, egy számviteli okj-m, amivel kitörölhetem a picsám, nyelvvizsga, de már 0 nyelvtudás, és a tanulás nem opció, mert szülés után elagyatlanodtam (bezzeg erre senki nem hívja fel a figyelmet, hogy előfordulhat, csak a depresszió folyik a csapból is). Kilátástalan a helyzet, vár a közmunka (aka. utcasepregetés), ha már a reggeli intézménybe jutáshoz nem kellek majd.
2021. febr. 11. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!