Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kilátástalan az életem, jobb...

Kilátástalan az életem, jobb lenne meghalni?

Figyelt kérdés

Most jöttem el egy bántalmazo kapcsolatból. Teljesen padlón vagyok. Van két gyerekem. Viszont nem találok munkát.

Egy kis faluban lakunk. Egyre kilátástalanabb a helyzet. Vissza sem jeleznek, bárhová adom be az önéletrajzomat.

Már azon gondolkodom jobb is lenne a gyerekeknek nélkülem.

Mit tegyek?

2021. febr. 10. 13:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem lennének gyerekeid, még talán meg is érteném, hogy ilyeneken gondolkodol, de így...
2021. febr. 10. 14:37
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom miért kell még itt is bántani a kérdezőt. Írta, hogy most jött ki egy bántalmazó kapcsolatból, össze van törve, tanácsot, segítséget kérni jött ide. Az itt kiosztó embereknek lenne a legnagyobb a pofájuk,-ha esetleg szép csendben öngyilkos lenne-, hogy miért nem kért segítséget. Itt kéri!

Ilyenkor kilátástalannak érzi az életét az ember, de pl. munkát is találsz majd, ne add fel a keresést, menj el ideiglenesen bármit dolgozni. A gyerekeknek sokkal jobb veled,mint bárki mással. (Ha szereted őket)

2021. febr. 10. 14:54
 13/23 A kérdező kommentje:
Szeretem őket, de mit érnek vele, ha ilyen haszontalan vagyok. Tudom, hogy annyiból szerencsés vagyok, hogy van hol lakunk. Az apjuk zsarolt, hogy ha elviszem őket, onnantól kezdve a szemében halottak. Meg nélküle éhen halunk. Lehet, hogy igaza volt. Most még nem érzem úgy, hogy jobb lesz. Ha lenne állásom akkor valószínűleg több lenne az önbizalmam. De ez egy ördögi kör.
2021. febr. 10. 15:00
 14/23 anonim ***** válasza:
11%
Esetleg egy gazdag öreg férfinak lehet kellenél.
2021. febr. 10. 15:07
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok kitartott lenni, köszi.
2021. febr. 10. 15:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Add be az önéletrajzodat olyan helyekre is, ahol most nem keresnek munkát, vagy face csoportokban is nézelődj. Ha van aki vigyázzon a gyerkőcökre napközben, akkor messzebb is nézhetsz munkát.
2021. febr. 10. 15:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos, ha meg nem lennél akkor meg a gyerekeid otthonban vagy egyéb rossz helyen nőnének fel. Inkább élj szegénység én, de szeretetben, mint egy bántalmazó férfival, és majd lesz melód.

Csak próbálkozni kell folyamatosan.

2021. febr. 10. 15:16
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

Na meg hogy van két gyereked onnantól kezdve nem lehet kilátástalan az életed.

Értük kell hogy küzdj. Ilyen egyszerű.

2021. febr. 10. 15:17
 19/23 A kérdező kommentje:
Anyádfia felhasználó privát üzenete: végezz magaddal!
2021. febr. 10. 15:32
 20/23 anonim ***** válasza:
85%
Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel kedves kérdező.
2021. febr. 10. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!