Kilátástalan az életem, jobb lenne meghalni?
Most jöttem el egy bántalmazo kapcsolatból. Teljesen padlón vagyok. Van két gyerekem. Viszont nem találok munkát.
Egy kis faluban lakunk. Egyre kilátástalanabb a helyzet. Vissza sem jeleznek, bárhová adom be az önéletrajzomat.
Már azon gondolkodom jobb is lenne a gyerekeknek nélkülem.
Mit tegyek?
Nem tudom miért kell még itt is bántani a kérdezőt. Írta, hogy most jött ki egy bántalmazó kapcsolatból, össze van törve, tanácsot, segítséget kérni jött ide. Az itt kiosztó embereknek lenne a legnagyobb a pofájuk,-ha esetleg szép csendben öngyilkos lenne-, hogy miért nem kért segítséget. Itt kéri!
Ilyenkor kilátástalannak érzi az életét az ember, de pl. munkát is találsz majd, ne add fel a keresést, menj el ideiglenesen bármit dolgozni. A gyerekeknek sokkal jobb veled,mint bárki mással. (Ha szereted őket)
Egy biztos, ha meg nem lennél akkor meg a gyerekeid otthonban vagy egyéb rossz helyen nőnének fel. Inkább élj szegénység én, de szeretetben, mint egy bántalmazó férfival, és majd lesz melód.
Csak próbálkozni kell folyamatosan.
Na meg hogy van két gyereked onnantól kezdve nem lehet kilátástalan az életed.
Értük kell hogy küzdj. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!