Azért van annyi magányos férfi mert sokan átlagosan néznek ki,keveset is keresnek és az értelmi színvonaluk is csak átlagos vagy az alatti?
Nálam a felsoroltak közül csak a butaság a kizáró ok.
Az értelmisérülteket az élet semmilyen területén nem bírom elviselni.
14, hát én senkivel nem jönnék össze aki azt sugallja, hogy "kisanyám, csak egy vagy a sorban, annyira nem számítasz nekem hogy ha nemet mondasz, van másik, végül is lyuk-lyuk"
Szomorú hogy itt puffogtatod a tévhiteket (néhány másik válaszolóval együtt) mert ez azt jelenti hogy a mai férfiak abszolút semmit nem tudnak a nőkről. És bólogattok egymásnak, mert előbb hiszitek el egymásnak a baromságot, mint azt amit a nők írnak nektek.
Tehát abszolút nem érdekel hogy egy nő mit gondol és miért gondolja úgy, le van legyintve, ahelyett hogy meghallgatnátok őket és tanulnátok belőle, kitapasztalnátok hogy a nők hogy gondolkodnak.
És ezt nemcsak ennél a kérdésnél tapasztaltam, minden napra jut ilyen. Lassan már nincs értelme nőként segítő szándékkal írni ilyen kérdésekhez, és megosztani az érzéseinket a témával kapcsolatban, mert ti úgyis jobban tudjátok hogy mi mit akarunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!