Hogy álltok a nőkkel?
Vállalkozók, üzletemberek, pénzes figurák akármilyenek is legyenek belsőleg, megtalálják a boldogságukat külsőleg és belsőleg is egy nőben.
De az átlagfizetésű emberek mindig falakba ütköznek.
8:
150-et keresnek? Úgyhogy közben anyuci szoknyája alatt élnek, esznek isznak és semmivel vagy egy kevéssel járulnak hozzá a megélhetéshez? Hát úgy könnyű, mert a többit a nőre tudják költeni.
10:
Amíg itt a nőknek nem férfi a férfi pénz nélkül, addig nem hinném, hogy bármilyen értéket kellene látni bennük.De mesélj akkor te is! Milyen értéket lássak bennük és miért?
"150-et keresnek? Úgyhogy közben anyuci szoknyája alatt élnek, esznek isznak és semmivel vagy egy kevéssel járulnak hozzá a megélhetéshez? Hát úgy könnyű, mert a többit a nőre tudják költeni."
Öööö...nem, mindegyiküknek saját háza van. :D Ritka hül*e vagy, itt be is fejeztem a tárgyalást veled, mert nem leszel okosabb. Ezért kerül minden nő téged, megérzik ha valaki seg*hü*ye.
Amikor megházasodtam, átlagfizetésű voltam és előtte is voltak nőim.
A feleségemmel közösen építettük fel az életünket és értük el, hogy ne átlagfizetésünk legyen.
Nyilván közrejátszott a nőkkel való sikereimben, hogy átlagfizetéssel sem voltam ostoba, ronda, zsugori és bunkó senkivel.
De rengeteg átlagfizetéssel élő barátom van csinos barátnővel vagy feleséggel. Nem a fizetésed miatt ütközöl falakba, a személyiségeddel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!