Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy álltok a nőkkel?

Hogy álltok a nőkkel?

Figyelt kérdés

Vállalkozók, üzletemberek, pénzes figurák akármilyenek is legyenek belsőleg, megtalálják a boldogságukat külsőleg és belsőleg is egy nőben.

De az átlagfizetésű emberek mindig falakba ütköznek.

2021. jan. 30. 10:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

8:

150-et keresnek? Úgyhogy közben anyuci szoknyája alatt élnek, esznek isznak és semmivel vagy egy kevéssel járulnak hozzá a megélhetéshez? Hát úgy könnyű, mert a többit a nőre tudják költeni.

10:

Amíg itt a nőknek nem férfi a férfi pénz nélkül, addig nem hinném, hogy bármilyen értéket kellene látni bennük.De mesélj akkor te is! Milyen értéket lássak bennük és miért?

2021. jan. 30. 11:16
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

"150-et keresnek? Úgyhogy közben anyuci szoknyája alatt élnek, esznek isznak és semmivel vagy egy kevéssel járulnak hozzá a megélhetéshez? Hát úgy könnyű, mert a többit a nőre tudják költeni."

Öööö...nem, mindegyiküknek saját háza van. :D Ritka hül*e vagy, itt be is fejeztem a tárgyalást veled, mert nem leszel okosabb. Ezért kerül minden nő téged, megérzik ha valaki seg*hü*ye.

2021. jan. 30. 11:29
 13/27 A kérdező kommentje:
Ezzel megint csak kikerülöd , hogy válaszolni kelljen. Kisbarátom elárulom, hogy havi 250-300 .000-s fizetésű embereket is lenéznek a nők. Nemhogy azt, aki 150-et keres. Ébredjél már fel.
2021. jan. 30. 11:39
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Honnan veszed, hogy a fizetésed miatt néznek le? Sokkal valószínűbb, hogy azért néznek le, mert egy idióta vagy. :D
2021. jan. 30. 11:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit dolgozol, kérdező?
2021. jan. 30. 11:46
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megházasodtam, átlagfizetésű voltam és előtte is voltak nőim.

A feleségemmel közösen építettük fel az életünket és értük el, hogy ne átlagfizetésünk legyen.

Nyilván közrejátszott a nőkkel való sikereimben, hogy átlagfizetéssel sem voltam ostoba, ronda, zsugori és bunkó senkivel.

De rengeteg átlagfizetéssel élő barátom van csinos barátnővel vagy feleséggel. Nem a fizetésed miatt ütközöl falakba, a személyiségeddel van a gond.

2021. jan. 30. 12:18
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagfizetésű tanítson már meg légyszi,mert már jó lenne,ha nem csak én szeretnék mindenkit :D
2021. jan. 30. 15:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb esetben két lépés távolságra, de inkább messzebb.
2021. jan. 30. 16:45
 19/27 anonim ***** válasza:
65%
Hogy állok? Vannak jelentkezők, de inkább kösz, nem. Nem nagyon tudnának a szexen kívül semmit sem hozzáadni az életemhez, nem lennék több, nem érezném jobban magam. :) F50.
2021. jan. 30. 19:07
 20/27 A kérdező kommentje:
Jó ez te vagy, sok férfi örülne, ha lenne nője, csak azok sajnos a pénztől tesznek függővé mindent.
2021. jan. 30. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!