Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti, hogy álltok a tavaszhoz...

Ti, hogy álltok a tavaszhoz és a nyárhoz?

Figyelt kérdés
Én utálom már ezt a két évszakot a kedvencem az ősz és a tél, mert én jó időben érzem magam a legmagányosabban és depressziós leszek tőlük, ráadásul beindul ugye a buliszezon és hallom a bulizókat és rosszul esik, hogy nekem nincsen senkim.
2017. márc. 4. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%

tetszik a jó idő, az esős időt nem szeretem annyira, de akkor is jó kedvem van :)

nem az évszak dönti el, hogy milyen a hangulatom szerencsére :)

24F

2017. márc. 4. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Fáraszd le magad, dolgozzál, akkor majd nem fogod észre venni, hogy tél, ősz, vagy nyár van, vagy tavasz. Csak akkor amikor küldik a számlákat és be kell fizetni, pl a fűtést
2017. márc. 4. 13:53
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Imádom a tavaszt és a nyarat, most is jól esik ez a tavaszias idő. Több életkedvem van tavasszal, nyáron mint ősszel vagy télen
2017. márc. 4. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
1%

Ezzel minden depressziós ember így van. Olvastam valahol, hogy amint beköszönt a szép idő, megemelkedik az öngyilkosok száma, mert nem bírják elviselni a napfényt, meleget, tavaszi illatokat, a természet újjászületését, stb.

A magam részéről alig várom a tavaszt. Feltölt, ezerszer több energiám van, nagyokat sétálok, kirakatot nézegetek. A nyarat annyira nem szeretem, az már túlzás nekem. Talán az lenne a megoldás, ha fél évet itt, fél évet Dél-Amerikában töltenék, akkor mindig szép idő lenne.

Neked meg az a megoldás, hogy pszichológushoz mész.

2017. márc. 4. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:
44%

Imádom a tavaszt, hiszen a télikabát lekerülhet, és beáll az a pulóveres, pólós idő, amikor nem izzadsz, csak jól érzed magad.

A nyarat meg akkor utálom, amikor annyira meleg van, hogy folyton folyik rólam a víz... sajnos eléggé izzadós fajta vagyok.

Ez számomra zavaró, és nem érzem ilyenkor jól magamat.

Alig várom, hogy jöjjön az ősz, vagy egy hideg-front ami leviszi a hőmérsékletet.

2017. márc. 4. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Gyűlölöm a tavaszt (a nyarat még elviselem, nem értem én sem magamat :D). A napsütéstől depis leszek én is, a madarakat meg megfojtanám, amiért állandóan csiripelnek. Nem hordhatom a kedvenc magassarkú csizmáimat meg télikabátomat sem, pedig sokkal jobban szeretem a téli cuccaimat, mint a tavaszi/nyáriakat. Imádom a sötétség és idegesít, hogy egyre kevesebb van belőle... Ahogy tehetem, megyek Norvégiába, ahol még ilyenkor is hó meg mínusz 1-2 fok van.
2017. márc. 4. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
#6 vagyok, most miért kellett lepontozni? :D Csak elmondtam a véleményemet
2017. márc. 4. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Én imádom mindkét évszakot. Imádom a napsütést, hogy későn sötétedik, a hosszúra nyúló langyos nyári éjjeleket, a tavaszi friss reggeleket, a nyári fürdőzős időt stb. :)
2017. márc. 4. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
A tavasszal nincs bajom. Sőt, ez a legszebb évszak. Viszont a nyarat ki nem állhatom. Nem bírom a meleget.
2017. márc. 4. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Az elmúlt igencsak hideg tél után jó, hogy végre jön a jó idő. Azonban sokkal jobb lenne egyfajta egyenletes időjárás, azon belül is inkább a melegebbre hajadzó típus.
2017. márc. 4. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!