Sokat vagyok egyedül sokat csalódtam és már kisebbségi komplexusom van. Hogy lépjek túl rajta?
Ha mimóza lelkűl nebánts virág lettél, azon a pszichologus sem tud segiteni mert szemelyiségvonás. Azaz igy fejlődött ki maga az egész komplex személyiséged.
A pszichologusok tünetileg tudnak kezelni, kognitív asszociácios zavarokat (egyből támadásnak veszel sokmindent és befarvolsz)nem.
Meg tud arra tanotani hogyan viselkedj, nyilvánulj meg hogy ne áldozatszerepű legyél ami vonzza a bajt, mert a gyengébbekre tudattalan is ráéreznek mások és kikezdik.
Nekem is van olyan rokonom aki beszol, támad, viszont pl tesómnak meg folyamatosan nyal.
Tesómat szoktam figyelgetni hogy mi lehet az, amivel ő tiszteletet vált ki másokbol, én meg pont az ellenkezőjèt.
Látszik is köztünk a különbség ŕn udvariaskodo félénk vagyok, ő meg karakán elnyomo típus. Az emberek csak az utóbbi előtt állnak haptákban, az előbbit meg "szétszedik" ízekre akkor is amikor ki akarna magáért állni.
AZ önértékelésedet kell megváltoztatni, nem vagy rossz ember- erre a nézetre kell eljutnod. Ha azért érzed magad rossznak, mert valamit tettél/ nem tettél, pedig kellett volna, akkor próbáld jóvá tenni, ha katolikus vagy, gyónd meg, kérj tanácsot a paptól, ha nem vagy vallásos , mondd ezt el pszichológusnak!
Vedd fel a kapcsolatot régi barátokkal/osztálytársakkal/szomszéddal, bárkivel és alakíts ki közelebbi barátságot legalább 1 személlyel. Ha nincs ezek között senki, aki erre megfelelő személy lenne, új barátokat kellene keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!