Mihez kezdjek az életemmel ha csak magányra és
természetre vágyom?
Figyelt kérdés
Elegem van a főváros állandó zajából, a rohanó emberek tömegétől, büdös füstök és szagoktól, csövesektől akik lehugyozzák az utcákat sőt elfoglalják őket és sorolhatnám még. Kiskoromban egész végig nyaralónkban éltünk vígan és szívtuk a friss levegőt ott. Miután állandóra felkerültem ide, már depresszióm is volt, öngyilkos hajlamok, betegségek és sorolhatnám még ezt is szintén. Ott lent nem volt ennyi problémám mint itt. Sajnálatos tény, hogy pont főúton lakok ahol van, hogy 2 percenként mennek a mentők, tűzoltók hangos zajaikkal. Munkát is nehezen találok, mert elszúrtam az iskolai éveimet kissé de ha találok valamit akkor azt tervezem, hogy pár évig dolgozok és gyűjtök pár milliót ami elég lenne az önellátáshoz és leköltözök valahova ahol süt a természet frissessége. Talán még a régi nyaralónkhoz is lemennék és ott hasznosítanám magam életem végéig nyugalomban és magányomban. Ott volt az életem, ismertem az összes utcát, kultúrépületeket, éttermeket, lakókat míg ott voltam, igaz kicsi de mintha az egész nekem lett volna teremtve olyan volt. Családom véleménye se érdekel, hisz állandóan lehangoltak, fekszenek egész nap, folyton a rosszon gondolkodnak. Nekem ez nem kell. 24 vagyok még csak és már a munkamentes életen gondolkozom távol a fővárostól. Van aki hasonló cipőben evez? Ti mit terveztek, hogy meneküljetek? Kilátástalannak tartom a jövőmet, munkám is max olyan amit nem szívesen de pénzért végeznék. Utána meg ezerszer többre tartanám a stresszmentes életet kinn a természetben. Köszi, hogy meghallgattatok. Egy elkeseredett 24 éves nő.:(
Tegnap volt tv ben arrol hir h élnek még jurtákban is,.
2021. jan. 24. 10:49
22/27 A kérdező kommentje:
21.az láttam pont :D..
de nem erre gondoltam hanem simán laknék átlagos házban de legalább a természetben, ahol sok van ne ugy mint a fovarosban, kis falukban is akár..s
2021. jan. 24. 13:11
23/27 anonim válasza:
Mi ebben a ferde hajlam?
2021. jan. 24. 15:34
24/27 A kérdező kommentje:
23.miről beszélsz...
mit ártok neked ezzeL?
ez nem olyan amibol ki kell gyógyulni...homobfób vagy talán??
24.leszbikusságra érti...
2021. jan. 24. 15:39
25/27 A kérdező kommentje:
23.csak miattan nem fogok megváltozni...
annyira elfogadott manapság ez már szerintem és te arra kérnél hogy legyek hetero mikor kuvára nem érdekelnek a férfiak?
köszi szépen...jelentenélek ha tudnálak
2021. jan. 24. 15:40
26/27 A kérdező kommentje:
23.ilyenekkel mint te jobb nem is foglalkozni...
ennyire zavar téged, hogy mások máshogy gondolkodnak és nem mennek egyből a kuki után? vagy miért mondod hogy gyógyuljak ki??
mindegy is...eddig olyan normális kommentek jöttek erre te lerombolod az egészed..
2021. jan. 24. 15:43
27/27 A kérdező kommentje:
várok azért még több kommentet persze ha nem homofób az illető mint az előző emberke...no comment. még mindig tervben tartom ezt a nyaralós dolgot, meg szerintem család tutira ki fog akadni :D de teszek rá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!