Mihez kezdjek az életemmel ha csak magányra és természetre vágyom?
Figyelt kérdés
Elegem van a főváros állandó zajából, a rohanó emberek tömegétől, büdös füstök és szagoktól, csövesektől akik lehugyozzák az utcákat sőt elfoglalják őket és sorolhatnám még. Kiskoromban egész végig nyaralónkban éltünk vígan és szívtuk a friss levegőt ott. Miután állandóra felkerültem ide, már depresszióm is volt, öngyilkos hajlamok, betegségek és sorolhatnám még ezt is szintén. Ott lent nem volt ennyi problémám mint itt. Sajnálatos tény, hogy pont főúton lakok ahol van, hogy 2 percenként mennek a mentők, tűzoltók hangos zajaikkal. Munkát is nehezen találok, mert elszúrtam az iskolai éveimet kissé de ha találok valamit akkor azt tervezem, hogy pár évig dolgozok és gyűjtök pár milliót ami elég lenne az önellátáshoz és leköltözök valahova ahol süt a természet frissessége. Talán még a régi nyaralónkhoz is lemennék és ott hasznosítanám magam életem végéig nyugalomban és magányomban. Ott volt az életem, ismertem az összes utcát, kultúrépületeket, éttermeket, lakókat míg ott voltam, igaz kicsi de mintha az egész nekem lett volna teremtve olyan volt. Családom véleménye se érdekel, hisz állandóan lehangoltak, fekszenek egész nap, folyton a rosszon gondolkodnak. Nekem ez nem kell. 24 vagyok még csak és már a munkamentes életen gondolkozom távol a fővárostól. Van aki hasonló cipőben evez? Ti mit terveztek, hogy meneküljetek? Kilátástalannak tartom a jövőmet, munkám is max olyan amit nem szívesen de pénzért végeznék. Utána meg ezerszer többre tartanám a stresszmentes életet kinn a természetben. Köszi, hogy meghallgattatok. Egy elkeseredett 24 éves nő.:(2021. jan. 23. 21:04
11/27 anonim válasza:
Az nagyon helyes gondolkodás,hogy szeretnél természet közelben élni. Viszont ne magányban. Találj egy hasonló gondolkodású srácot. Költözzetek vidékre. Csináljatok kis biogazdaságot, és hobbi szinten írjál. A környékünkön egy kis faluban van ilyen jó szándékú Bp -ről leköltözött házaspár. A kis közösségbe úgy beilleszkedtek, hogy a feleség 2019 óta alpolgármester, és szeretettel hasznosítja magát. Neked is nagyon sok sikert kívánok!
12/27 A kérdező kommentje:
11.mint írtam leszbikus vagyok :D...de a többi ötleted klassz :)
2021. jan. 23. 22:17
13/27 anonim válasza:
Bocsi, nem olvastam végig a 10 bejegyzést. Ne haragudj. 11-es
14/27 A kérdező kommentje:
Írnék én sokat, van egy egész történet a fejemben amiket mindig átalakítgatok meg átformázok de regénybe nem tudom leirni valahogy :D...meg mostanában nincs ihletem sajnos. milyen vidéki helyet ajánlanál amúgy? tényleg nem ismerek sok helyet szinte csak néhányat az se vidék :)
2021. jan. 23. 22:19
15/27 A kérdező kommentje:
13.semmi gond :)
ha lenne egy hasonló gondolkodású lány aki nem csak a szexre utazna az fantasztikus lenne de eddigi lányok akikkel épp hogy írogattam mind már szex körben mozgott :(...
2021. jan. 23. 22:20
16/27 anonim válasza:
Dettó.
Mondjuk én már 38 vagyok, szóval össze tudtam már annyit gyűjteni, hogy vettem egy telket és építettem rá egy házat az agglomerációban, üdülőövezetben.
Se szomszédok, se semmi más zavaró dolog.
17/27 A kérdező kommentje:
16.irigyellek :D.
mennyi volt kb. ha szabad ilyet kérdeznem? :)
én is gondolkozok házépítésen de ehhez nem értek igazán :D...pedig jó lenne egy saját elképzelésű otthon ahol én és a barátnőm ha lenne ketten éldegélnénk vagy magányomban ha úgy van egy szép telekkel talán.
2021. jan. 23. 22:23
18/27 anonim válasza:
Kb. 10-12 millába volt az egész mutatvány, de magam épitettem, csináltam mindent, és a telekkel is óriási mázlim volt, fele áron tudtam megvenni, mint amennyiért adják itt a telkeket a környéken.
19/27 A kérdező kommentje:
bár nekem is így sikerülne :D..
2021. jan. 23. 22:48
20/27 anonim válasza:
Kívánom, hogy álljon be az egyensúly az életedbe és te legyél életed irányítója!!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!