David Attenborough a világról és a természetről alkotott nézeteivel, véleményeivel mennyire értetek egyet?
Én szerintem nagyon okos és intelligens emberről van szó és én többé kevésbé, de sok mindenben egyetértek vele.
Szerintem egy koponya az a fickó.
Ahogy elmagyarázza a dolgokat az egyenesen káprázatos és zseniális.
Pesszimista, de sajnos reális jövőképet ír le, ha erre gondolsz.
De nem ő az egyetlen, szóval nem igazán értem, miben tűnik ki a többi kutató közül. Nagy koponya, de nem az egyetlen.
@2: Bizony, én is szeretem. Valamikor a 90-es évek legelején az "A természet csodái" kiadványokból ismerkedtem meg vele is, meg a körülöttünk lévő élővilág szépségeivel. Igen nagy hatással volt rám, arra, hogyan nézek a világra, a természetre :)
Amit linkeltél, azokkal a gondolatokkal teljesen egyetértek. Szép, tiszta magyarázat.
Én is kedvelem.
Anno a Discovery vagy a BBC jóvoltából, leadták az okos cápákat és egy cápának "álcázott" gép, a robotcápa filmezte le őket a környezetükben.
Ez az alkotás tetszett tőle a legjobban, de a többi számos sikereket elért dokumentumfilmjeivel sincs szégyenkezni valója.
Itt is van:
Rövid, velős, tömör, de lényegre törő.
Egyik idézet tőle amit kerestem, de szerencsére megtaláltam.
Ráadásul ez egy valós és szinte mindenkit, fenyegető veszély.
Abban egyetértek, hogy szétcsesszük a bolygót.
Abban nem értek egyet, hogy bármit is kéne tennünk ez ellen, én bírom, hogy szétcsesszük a bolygót, szerintem tök jó lenne egy Mad Max szerű világban élni, úgyhogy inkább rá kéne kapcsolni a környezetrombolásra, még mielőtt kiöregszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!