Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ez mitől lehet? vágyom már...

Ez mitől lehet? vágyom már egy párkapcsolatra? Vagy csak megbolondulok?

Figyelt kérdés

Röviden tömören annyi hogy Nővérem munkahelyére ment egy fiatal nő. Nővérem mesélt róla hogy viselkedésben oylan mint én. Én jutok róla eszébe, állítólag jól kijönnénk egymással. Aztán megtalálta Fb-kon és megmutatta nekem a lányt, megnéztük a képeit, és azóta csak rá gondololok :( Még álmomban is, ha felriadok éjszaka még akkor is Ő van a gondolataimban, szó szerint már azt is elképzeltem ahogy vele élem az életemet. Kiderült hogy szingli... De mint személyiség nem ismerem, még beszélgetni se beszéltem vele, csak képeken láttam, úgyhogy szerelmnek nem mondanám, de akkor vajon ez mi? :O Néha sírhatnék is rámtör ha rá gondolok, heves szívdobogás érzet. Próbálom elterelni a gondoltaimat, filmet vagy sorozatot nézek, de akkor is rá gondolok, csak ő jár a fejemben. Tegnap is filmet néztem, és a film alatt is csak ő járt a fejemben, mire arra lettem figyelmes hogy vége a filmnek, de semmit nem értettem belőle :( Valaki tudja ez mi lehet, és hogyan lehetne ezt az érzést elmulasztani? Lassan a napi tehendőimet nem tudom elvégezni. Nem hiszem el hogy egy kép láttán ennyire előtőr belőlem valami. Sose volt még párkapcsolatom, lehet ez is közrejátszik, nem tudom :(

Akinek van bármiylen hasonló tapasztalata, vagy tudja hogy ez mitől lehet annak köszönöm előre is a válaszokat.

2021. jan. 23. 11:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10-es nem mondtam hoyg szeretnék párkapcsolatot. Jóü nyilván azért ha lenne rá lehetőségem nem mondanék nemet. Csak nem értem hogy pár kép látványától iylen érzéseket vált ki belőlem.
2021. jan. 23. 12:51
 12/24 A kérdező kommentje:
9-es hát valami brutál szép lány. Hozzám túl szép is. De így szinte megláttam az első képet róla és a szívem elkedzett gyorsabban verni :O Mondtam is hogy nem semmi csaj. De nem gondoltam volna hogy ennyire hatással elsz rám pár kép róla. Nővérem is azért mutatta meg nekem hogy tetszik-e nekem, merthogy Ő örülne ha összejönnék vele. Mondtam neki hogy ez nem egyoldalú. Pl ha alányak nem jövök be vagy bármi nem fogom erőltetni meg semmi.
2021. jan. 23. 12:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

A,terv.

Csináld úgy hogy egy Pénteki nap menj el a nővéredért a munkahelyére,ezekután a nővéred tartsa szóval ezt a bizonyos személyt kifelé menet a munkahelyről és fuss össze vele,innentől a pedig hajrá.

B,terv.

Nővéred hívja el őt egy kis kirándulásra,ezen a nővére és a párja lesz rajtatok kívül,itt lesz lehetőséged jobban megismerni.

C,terv.

Nővéred hívja el magukhoz csak úgy,ott fussatok össze,egyetek valami jó kaját,beszélgessetek,társosozzatok,filmezzetek,valamerre mennyetek el kicsit sétálni stb...

Sok sikert!

2021. jan. 23. 13:01
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
háát előre sajnálom a lányt.
2021. jan. 23. 13:02
 15/24 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Van amelyik nőnél ez is számít.

2021. jan. 23. 13:03
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
9. válaszoló vagyok, úgy értettem, majd írd meg, hogy milyen volt amikor találkoztál vele :)
2021. jan. 23. 13:23
 17/24 A kérdező kommentje:
16-os mindenképp :)
2021. jan. 23. 13:29
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
Mikor lesz a találkozó? 😻
2021. jan. 23. 13:40
 19/24 anonim ***** válasza:
6%
Soha
2021. jan. 23. 15:38
 20/24 anonim ***** válasza:
6%
Te beteg vagy!
2021. jan. 24. 18:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!