Az emberek miért nem változtatnak?
Amúgy meg ha elkezdenél dolgozni a testeden az elsősorban neked lenne jó. Sokkal jobban éreznéd magadat a bőrödben, egészségesebb lennél és még egy kis önbizalmat is szereznél. Az már csak másodlagos, hogy a lányoknak is jobban bejön egy olyan férfi, aki ad magára.
Tudod, a lányok sokkal többet adnak magukra, mint a férfiak. Amit te átlagosnak gondolsz, abban valószínűleg több munka, energia, pénz van, mint amennyit egy átlagos férfi magára fordít. A férfiak nagy része (férfi szemmel nézve is) igénytelen.
Hihetetlen mennyi energiatok van a falnak beszélni
Mondjátok neki amit hallani akar hatha megnyugszik
Igen, kérdező. Minden nő kva és aranyaso. Tűzre minddel. Eljenek az apolatlan 10/0s pasik. Bombanôket alájuk! Megerdemlik!
2-es egyrészt butaságot is írsz...
Van amikor a no hibája van amikor a férfi hibája nem kell lenni libsi gyökérnek
A kérdező részéről meg hogy mi jogon várod el gyökér lúzer hogy randizzanak veled csak hogy neked jobb legyen a kozerzeted? Gondolom te a tegnapi nyomorék vagy akinek azt mondtak ne érjen a labdához 😂😅 és nem tudja el varrni a szálakat...
Igen pontosan emiatt is utált és utal mindenki...
Csak terelsz ferdítesz és másra adod az utat!
Konkrétan az önzőséget kritizálód miközben te is ugyan olyan vagy mint akiket megvetsz 😅😂
Az meg megint más hogy te azert nem rugsz vele másikba mert nem akarsz vagy mert nem tudsz! Több mint valószínű nálad az utóbbi az igaz!
Kedves Kérdező!
Kérdésed éppoly időszerű, mint volt 100,vagy 1000 évvel ezelőtt is: "Az emberek miért nem változtatnak?"
Nos... azért nem változtatnak, mert még nem fáj eléggé. A kudarc, a szenvedés, a megalázás, vagy a megaláztatás.
És így igazad is van... meg nincs is. Megjegyzem: lányok is járnak hasonló cipőben, mint Te. Nem csak fiúk! Íme:
"...közben csak pár jó szó kéne neki, lányoktól/FIÚKTÓL. Vagy egy két-randi, hogy beljebb legyen." Ugye, hogy egy "szerencsétlenül járt" lányra is ráhúzható a történeted?
Szóval van így is, meg úgy is, én ezt tapasztalom.
Szerintem másutt kell keresned a hozzád valót. Bizony. Úgy hogy Te változtass először az ismerkedési szokásaidon... és változni fog a világ körülötted.
Tudom... nem könnyű a komfortzónát elhagynod, nekem sem volt könnyű... de nincs más lehetőség. A siker nem jön ingyen. Meg kell szenvedni érte... de érdemes.
Ismered e történetet?
"- Apa... mondd csak, miért van az, hogy lent a bárban engem minden hapsi meg akar dugni? - Mire apa végigpásztázva szemét lányán így szól:
- Nézd kislányom, ha te ennyire knrv@san öltözködöl... ne csodálkozz azon, ha mindenki csak megdugni akar. -
Tanulság: - Ha ismerkedni akarsz, Te változtass a szokásaidon, s Ne a másiktól várd el, hogy Ő változtasson szokásain... Azt fontold meg, hogy hol és hogyan keresd a hozzád valót, aki képes veled egy húron pendülni. Ehhez elengedhetetlen a helyes önismeret.
Csalódni mindig azok szoktak... akik tele vannak elvárásokkal, előfeltételezésekkel. A másikkal szemben. Legyenek elvárásaid... ez oké. De legelőször is önmagaddal szemben. Ez az, ami emeli az embert... s nem a bankszámláján a 6-7 nullás végződésű összeg.
Fel a fejjel... fiatal lehetsz még. Előtted a jövő... és megannyi meglepetés.
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!