Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az emberek miért nem változtat...

Az emberek miért nem változtatnak?

Figyelt kérdés
Sok 20-on éves, kínlódik az élettel, közben csak pár jó szó kéne neki, lányoktól. Vagy egy két-randi, hogy beljebb legyen. De nem. A legtöbb csaj érzéketlenül belerúg még egyet - köztük belém is - és lényeg hogy ők jól érezzék magukat, aranyásók: pénz és sárm ez kell nekik, hogy mások irigykedjenek. Én ennyire még nem csalódtam az emberekben, nőkben.

2021. jan. 13. 08:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy meg ha elkezdenél dolgozni a testeden az elsősorban neked lenne jó. Sokkal jobban éreznéd magadat a bőrödben, egészségesebb lennél és még egy kis önbizalmat is szereznél. Az már csak másodlagos, hogy a lányoknak is jobban bejön egy olyan férfi, aki ad magára.

Tudod, a lányok sokkal többet adnak magukra, mint a férfiak. Amit te átlagosnak gondolsz, abban valószínűleg több munka, energia, pénz van, mint amennyit egy átlagos férfi magára fordít. A férfiak nagy része (férfi szemmel nézve is) igénytelen.

2021. jan. 13. 09:04
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
Ember, vannak lányok a közeledben? Kérdezd meg tőlük, hogy mit szeretnek egy férfiben. Ha bizalmasabb kapcsolatban vagy valamelyikkel, akkor kérdezd meg, hogy neked személy szerint mit kéne változtatnod ahhoz, hogy bejöjj a lányoknál.
2021. jan. 13. 09:43
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Úgy látszik, minden lány aranyásó, aki el merészel utasítani egy férfit. :D Csakis a pénz miatt lehet, semmi másért.
2021. jan. 13. 09:51
 24/29 anonim ***** válasza:
82%

Hihetetlen mennyi energiatok van a falnak beszélni

Mondjátok neki amit hallani akar hatha megnyugszik

Igen, kérdező. Minden nő kva és aranyaso. Tűzre minddel. Eljenek az apolatlan 10/0s pasik. Bombanôket alájuk! Megerdemlik!

2021. jan. 13. 10:23
 25/29 anonim ***** válasza:
22%
10 es.szerintem hülyeség elvárni.viszont az jogos lenne hogy ha nem jövök be valakinek ne rugjon belém.én se rugtam bele a másikba csak mert nem jött be.
2021. jan. 14. 12:30
 26/29 anonim ***** válasza:
13%
Csak az ilyen hataloméhes buz ik ugy se értik ezt.
2021. jan. 14. 12:30
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nagy elsődleges nemi jellegem van, ezért szeretnek a lányok.
2021. jan. 14. 14:42
 28/29 anonim ***** válasza:
28%

2-es egyrészt butaságot is írsz...

Van amikor a no hibája van amikor a férfi hibája nem kell lenni libsi gyökérnek

A kérdező részéről meg hogy mi jogon várod el gyökér lúzer hogy randizzanak veled csak hogy neked jobb legyen a kozerzeted? Gondolom te a tegnapi nyomorék vagy akinek azt mondtak ne érjen a labdához 😂😅 és nem tudja el varrni a szálakat...

Igen pontosan emiatt is utált és utal mindenki...

Csak terelsz ferdítesz és másra adod az utat!

Konkrétan az önzőséget kritizálód miközben te is ugyan olyan vagy mint akiket megvetsz 😅😂

Az meg megint más hogy te azert nem rugsz vele másikba mert nem akarsz vagy mert nem tudsz! Több mint valószínű nálad az utóbbi az igaz!

2021. jan. 14. 14:51
 29/29 Yoda m. ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező!

Kérdésed éppoly időszerű, mint volt 100,vagy 1000 évvel ezelőtt is: "Az emberek miért nem változtatnak?"

Nos... azért nem változtatnak, mert még nem fáj eléggé. A kudarc, a szenvedés, a megalázás, vagy a megaláztatás.

És így igazad is van... meg nincs is. Megjegyzem: lányok is járnak hasonló cipőben, mint Te. Nem csak fiúk! Íme:

"...közben csak pár jó szó kéne neki, lányoktól/FIÚKTÓL. Vagy egy két-randi, hogy beljebb legyen." Ugye, hogy egy "szerencsétlenül járt" lányra is ráhúzható a történeted?

Szóval van így is, meg úgy is, én ezt tapasztalom.

Szerintem másutt kell keresned a hozzád valót. Bizony. Úgy hogy Te változtass először az ismerkedési szokásaidon... és változni fog a világ körülötted.

Tudom... nem könnyű a komfortzónát elhagynod, nekem sem volt könnyű... de nincs más lehetőség. A siker nem jön ingyen. Meg kell szenvedni érte... de érdemes.

Ismered e történetet?

"- Apa... mondd csak, miért van az, hogy lent a bárban engem minden hapsi meg akar dugni? - Mire apa végigpásztázva szemét lányán így szól:

- Nézd kislányom, ha te ennyire knrv@san öltözködöl... ne csodálkozz azon, ha mindenki csak megdugni akar. -

Tanulság: - Ha ismerkedni akarsz, Te változtass a szokásaidon, s Ne a másiktól várd el, hogy Ő változtasson szokásain... Azt fontold meg, hogy hol és hogyan keresd a hozzád valót, aki képes veled egy húron pendülni. Ehhez elengedhetetlen a helyes önismeret.

Csalódni mindig azok szoktak... akik tele vannak elvárásokkal, előfeltételezésekkel. A másikkal szemben. Legyenek elvárásaid... ez oké. De legelőször is önmagaddal szemben. Ez az, ami emeli az embert... s nem a bankszámláján a 6-7 nullás végződésű összeg.

Fel a fejjel... fiatal lehetsz még. Előtted a jövő... és megannyi meglepetés.

Az ERŐ legyen Veled!

2021. jan. 15. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!