Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az emberek miért nem változtat...

Az emberek miért nem változtatnak?

Figyelt kérdés
Sok 20-on éves, kínlódik az élettel, közben csak pár jó szó kéne neki, lányoktól. Vagy egy két-randi, hogy beljebb legyen. De nem. A legtöbb csaj érzéketlenül belerúg még egyet - köztük belém is - és lényeg hogy ők jól érezzék magukat, aranyásók: pénz és sárm ez kell nekik, hogy mások irigykedjenek. Én ennyire még nem csalódtam az emberekben, nőkben.

2021. jan. 13. 08:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
De pont erről beszélek, hogy rosszak a szabályok. De azért béna mert mindig elutasítást kap, csak egy napra tapasztalnátok meg milyen így élni...
2021. jan. 13. 08:53
 12/29 anonim ***** válasza:
98%
Az emberek miért nem változtatnak??? Hát de te akarsz összejönni valakivel, vagyis te akarod , hogy elfogadjanak, akkor miért a másik változzon?
2021. jan. 13. 08:54
 13/29 anonim ***** válasza:
94%
Te elvárod mástól a változást, de te nem vagy hajlandó változtatni? Érzed az iróniát? :D
2021. jan. 13. 08:55
 14/29 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, de miért kapsz folyton visszautasítást? Mit rontasz el folyton? Gondolkozz már el egy picit.

Ha iskolába jársz, és állandóan 1-est kapsz, arról ki tehet? A tanár, vagy te? Tudom, a tanár!

2021. jan. 13. 08:55
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
Kezdésnek az is jó lenne részedről, ha nem kezdenél el hisztizni, sajnáltatni magadat egy elutasítástól, hanem felnőtt módjára fel tudnád dolgozni.
2021. jan. 13. 08:56
 16/29 A kérdező kommentje:
Attól még emberileg, lehet adni nekünk egy esélyt, de a helyzet az hogy egy kevésbé sportos sráccal nem nagyon tudtok villogni mint azzal aki ki van gyúrva.
2021. jan. 13. 08:57
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

"Az emberek miért nem változtatnak?"

"Mindig az a duma, hogy változtassak! Miért nem vagyok úgy jó amilyen vagyok? - miért akarnak mindig it is átformálni?"

Szerintem építs fel egy logikát az életedbe, mert csak gyötrődsz.

2021. jan. 13. 08:57
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

Senkitől nem várható el, hogy olyan emberre szánja az idejét és energiáját, akire nem szeretné. Miért adjak például esélyt olyannak, akit tudom, hogy nem érdekelnek a hobbijaim? Miért adjak esélyt olyannak, akit ostobának tartok? Mire fel?

22/L

2021. jan. 13. 08:59
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, te adsz esélyt egy 150 kg-s zsíros csajnak? Te szánnál a saját, drága idődből olyanra, aki se külsőre, se belsőre nem jönne be neked?
2021. jan. 13. 09:01
 20/29 anonim ***** válasza:
97%

Hiába próbálkoztok, a kérdező sosem fogja megérteni, hogy nem kötelessége senkinek igent mondania a nőknek, ha nem akar tőle semmit. Mégis, mit szólnál ha köteleznének, hogy járj valakivel, mert a másik szánalmas? Nem tetszene gondolom.

Emellett, soha nem fogsz változni, csak ugyanazon sírni, hogy fogadjanak el, közben biztos vagyok benne, hogy van egy szint ami alatt te se fogadnád el a nőt.

Nem is ismered őket, hisz nem járnak veled, honnan tudod milyenek?

De hiába írni mindig nektek, mert a fröcsögésen és az önsajnálaton kívül semmit nem tudtok felmutatni...

2021. jan. 13. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!