Az emberek miért nem változtatnak?
Kérdező, de miért kapsz folyton visszautasítást? Mit rontasz el folyton? Gondolkozz már el egy picit.
Ha iskolába jársz, és állandóan 1-est kapsz, arról ki tehet? A tanár, vagy te? Tudom, a tanár!
"Az emberek miért nem változtatnak?"
"Mindig az a duma, hogy változtassak! Miért nem vagyok úgy jó amilyen vagyok? - miért akarnak mindig it is átformálni?"
Szerintem építs fel egy logikát az életedbe, mert csak gyötrődsz.
Senkitől nem várható el, hogy olyan emberre szánja az idejét és energiáját, akire nem szeretné. Miért adjak például esélyt olyannak, akit tudom, hogy nem érdekelnek a hobbijaim? Miért adjak esélyt olyannak, akit ostobának tartok? Mire fel?
22/L
Hiába próbálkoztok, a kérdező sosem fogja megérteni, hogy nem kötelessége senkinek igent mondania a nőknek, ha nem akar tőle semmit. Mégis, mit szólnál ha köteleznének, hogy járj valakivel, mert a másik szánalmas? Nem tetszene gondolom.
Emellett, soha nem fogsz változni, csak ugyanazon sírni, hogy fogadjanak el, közben biztos vagyok benne, hogy van egy szint ami alatt te se fogadnád el a nőt.
Nem is ismered őket, hisz nem járnak veled, honnan tudod milyenek?
De hiába írni mindig nektek, mert a fröcsögésen és az önsajnálaton kívül semmit nem tudtok felmutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!