Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kezdjek ezzel a kettős...

Mit kezdjek ezzel a kettős érzéssel?

Figyelt kérdés

Szeretnék barátokat és kapcsolatot is, de úgy érzem, hogy nem tudnék nyitni senki felé és hogy felemésztenének az érzések. Hogy nem tudnék megbízni senkiben, csak ellökném őket és folyton azon kattognék, hogy nehogy valamit rosszul csináljak. Hogy nem tudok semmi érdekeset mondani magamról, mi van ha csak viccből barátkoznak velem stb.

Néha azt is érzem, hogy egyszerűen nincs kedvem ismerkedni, írogatni. Viszont közben iszonyúan vágyok bármilyen kapcsolatra az emberekkel. Teljesen elveszettnek érzem magam.

Egyszer próbálkozott velem barátkozni velem valaki, de már akkor is túlizgultam és inkább ellöktem magamtól az egyszavas válaszokkal és azzal, hogy csak hosszú percek vagy órák után írtam vissza. Ez 1 éve volt, de még mindig kattogok azon, hogy milyen jó lenne most, ha barátok lennénk...

(Egyetlen egy barátnőm van gyerekkoromtól, akivel most úgy érzem, hogy eltávolodtunk. Kapcsolatom még nem volt. Zárkózott, önbizalomhiányos és szorongós vagyok.)

2021. jan. 10. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt érzem, de szerintem én magamnak való vagyok
2021. jan. 10. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív irányba kell kicsit megváltoztatni a gondolkodásodat. Nekem barátaim vannak, nem sok, de azok legalább minőségiek. Viszont kapcsolatom nekem sem volt, lányokkal én is nehezen ismerkedek, és úgy érzem 23 évesen nekem sosem lesz barátnőm, de most próbálok mindent pozitívan látni, mindenhez pozitívabban hozzáállni, és igen is lesz, csak ki kell várni, és most kell jól csinálni :)
2021. jan. 10. 01:03
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Kémia. Ezt nem lehet elrontani. Ha kellesz neki, akkor mindegy mit mondasz.
2021. jan. 10. 01:36
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Én sem vagyok baratkozós. És a barátaimat sem hívogatom. Nem csevegek. Tudod... A zsákmány állatok járnak együtt a folyora inni. A kroki, az oroszlán max a családdal.
2021. jan. 10. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!