Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki azért költözik el a...

Aki azért költözik el a fővárosból egy vidéki kis faluba mert ott hátha összejön vele egy lány az mire számítson?

Figyelt kérdés
Fontolgatom hogy el kéne költözni Budapestről egy távoli kis faluba,Borsodba,vagy Szabolcsba,hátha ott nem lennék ennyire magányos.

2021. jan. 5. 12:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
72%
Semmi jóra,a falusi lányok városi pasikra buknak.
2021. jan. 5. 13:00
 22/34 A kérdező kommentje:
#19 nem biztos.Először is mindenki köszönne,ha valakihez hozzászólnék válaszolják,egy idő után már a nevemen szólítana a bolti eladó is,meg én is őt.Itt ha bemegyek a boltba, nem mondják azt hogy szia Béla,meg se ismernek az ezer ember között.
2021. jan. 5. 13:00
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

elég savanyú lehet a kapcsolatteremtési képességed, ha a hipermarketek személytelenségében akarnál kontaktust létesíteni...

nem voltak osztálytársaid? nincsenek szomszédaid? barátaid? Ismerőseid?

2021. jan. 5. 13:05
 24/34 anonim ***** válasza:
83%

Abban igazad van, hogy a vidéki emberek jobban figyelnek másokra.

Még kisebb városokban is.

Élhetőbbek mint Pest.

Nem feltétlenül falvakban kell gondolkodni.

Inkább egy jó várost keress.

Munka lehetőség és kúltúra,szórakozás is adott.

Az ország nem csak a fővárosból áll.

És a ló túloldalára sem kell egyből átesni, hogy valami erősen elmaradott vidéken éldegélj.

2021. jan. 5. 13:09
 25/34 A kérdező kommentje:
Nem tartom a kapcsolatot volt osztálytársakkal.Csak egy két szomszédot ismerek itt ahol lakom,de nem mondanám hogy baráti lenne a kapcsolatunk.Ismerőseim vannak.Összességében nem ismerek több embert,mint egy vidéki kis faluban élő személy.Sőt,inkább kevesebb embert ismerek,mint egy vidéken élő ember,és kevesebb barátom is van.
2021. jan. 5. 13:10
 26/34 anonim ***** válasza:
85%

És mi az oka, hogy nem tartod a kapcsolatot...??? Senkivel...? Kollégáid, sporttrásak, egyebek...??

Mégiscsak benned lehet a hiba, ha senki sincs, akihez hozzászólhatnál!

2021. jan. 5. 14:32
 27/34 A kérdező kommentje:
#26 nem sportolók és a kollégáimmal nem vagyok olyan viszonyban hogy munkaidőn kívül is tartsuk a kapcsolatot.Volt osztálytársakkal már rég nem tartom a kapcsolatot.
2021. jan. 5. 14:38
 28/34 anonim ***** válasza:
64%

No de mi az oka, hogy nem tartod...????

Magadnak se akarsz válaszolni?

2021. jan. 5. 14:40
 29/34 A kérdező kommentje:
#28 nem voltam velük olyan jó viszonyban az iskolában sem.Osztálytalálkozóra sem mentem el.Én ki voltam közösítve az osztályban.
2021. jan. 5. 14:48
 30/34 anonim ***** válasza:
60%
De miért?? Sose tartottál önvizsgálatot?
2021. jan. 5. 15:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!