Aki azért költözik el a fővárosból egy vidéki kis faluba mert ott hátha összejön vele egy lány az mire számítson?
Figyelt kérdés
Fontolgatom hogy el kéne költözni Budapestről egy távoli kis faluba,Borsodba,vagy Szabolcsba,hátha ott nem lennék ennyire magányos.2021. jan. 5. 12:16
11/34 A kérdező kommentje:
#6 de ott ha leszólítod őket az utcán,megállnak,ismernek téged.Én ahol lakom,még a házban sem ismerek mindenkit ahol lakom,a szomszéd házban meg már végképp nem ismerek senkit.Szerintem Pesten a legkönnyebb magányosnak lenni.
2021. jan. 5. 12:33
12/34 anonim válasza:
Ha leköltözöl, téged attól még nem fognak ismerni. Mi ez a hülyeség? :D
13/34 anonim válasza:
Ne haragudj, de sztem a Férfinak kell előre köszönni a Nőnek 😂 Vagy vidéken nem ez az etikett?
14/34 anonim válasza:
Hidd el, videken sokkal rosszabb az élet.
15/34 A kérdező kommentje:
Vidéken egy kis faluban,ahol laknak 100-an,bemész a boltba,egy idő után megismer az eladó,tudsz vele beszélgetni.Itt Pesten már 100-szor voltam ugyanabba a Tescóba,mégse ismer meg senki még mindig.Azért,mert egy nap jár oda ezer ember.
2021. jan. 5. 12:41
16/34 anonim válasza:
az a hamis képzeted van, hogy egy faluban pasira kiéhezett lányok hada fog rádugrani, hogy végre egy pesti pasi...? :-DDDDD
17/34 anonim válasza:
Nyiss egy zoldsegest kishaver! Hazhoz jonnek a csajok ... beszelgethetsz a vevokkel ... ismerkedhetsz is ha akarsz ... es penzt hoz a konyhara, nem pedig viszi :)
18/34 A kérdező kommentje:
#16 azt nem gondolom hogy rám ugranának,de egy idő után talán leállnának beszélgetni,ismerős lennék a számukra.Pestet általában azért szeretik mert itt nem foglalkoznak egymással az emberek.De ez nem jó szerintem.Az a jó ha foglalkoznak egymással.
2021. jan. 5. 12:51
19/34 anonim válasza:
Na majd meglátnád, hogy milyen érzés az, amikor a helyi kisboltban foglalkoznak veled.... Belépsz, és mindenki elcsendesül, mert épp azt pletykálják ki, hogy előző este ki ment fel hozzád a lakásodra, és mit csinálhatttatok.... :-D :-D :-D
20/34 A kérdező kommentje:
#17 nem rossz ötlet,csak ahhoz is pénz kell és nem biztos hogy meg tudnék élni itt mint zöldséges,hiszen van egy rakat bolt,ahol lehet még zöldséget,gyümölcsöt venni.
2021. jan. 5. 12:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!