Érzelmileg kiüresedettnek érzem magam a Covid óta. Más is érez így?
Engem is megvisel a home office, hogy nem tudok focizni, teniszezni, vagy étterembe járni, haverokkal beulni egy sörre. Egyszerűen tényleg lecsokkent a szociális interakciók száma, még úgyis hogy minden héten találkozom barátokkal. Motivalatlannak érzem magam munkában, tanulásban is.
Off topik a 10-es válaszra
Azt csak hiszed hogy olyan keveset lehet keresni a földeken vagy szakmunkaskent..
Ha saját magadnak termelsz és nem valakinek dolgozol elég jó bevételed lehet, szakmunkaskent pedig alkalmazottként is 40-50 ezer körül van a napi bér hianyszakmakban. (Itt természetesen onalloan dolgozni tudó és akaró szakemberekre kell gondolni, nem akik 3 banyaszlampassal kezdik a reggelt és 6 órát nézik ahogy Sanyi dolgozik.
Nem szép dolog lenezni mások munkáját.
Na látom jól betriggereltem itt a jobbágyokat, indul a parasztfekelés :D
Amúgy az hogy lehet hogy ha szakmunkásként napi 50k-t visztek haza akkor minden platformon sírtok hogy milyen csórók vagytok meg semmire sincs pénz? Persze van egy-két hiányszakma, de azt ugyanúgy ki kell tanulni, de a 99 százalékotok csak arra jó, hogy betanított munkásként keverje a cementet meg kaszálja a szilvát a fődeken. Ismerősöm brigádvezető egy vállalkozásnál, ő is megmondta, hogy 10/9 beosztottja olyan segghülye, hogy a fejét fogja. Alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Szóval ne magasztaljuk fel a csőcseléket.
Egyébként meg mindig lesz olyan, aki helyettem levágja a disznót 3 mogyoróért, mert rá ledz szorulva. És ha már itt tartunk, ha én nem venném meg azt a disznót, akkor éhen halnátok, szóval mondhatom, hogy az én pénzemből éltek + a TBteket is én fizetem :))
14-es vagyok
Én se vagyok szakmunkas, most végzek egyetetemen programozokent, de ismerem elég jól hogy mennyit lehet jó szakmunkaskent keresni. Nyilván ahogy feljebb is írtam, önállóan, jól dolgozó szakmunkasokra vonatkozik ez.
A legtöbben akik a fórumon sírnak vagy nem jók a munkájukban vagy nem akarnak napi 8-10 órát dolgozni, hanem betartjak a torzsfonok által bevezetett új rendeletet és a pálinkát alapvető élelmiszerként kezelik. :D
Nem lennék szakmunkás semmi pénzért. Abból indultok ki hogy mennyi pénzért dolgoznak, de abból még lejönnek a költségeik is, rosszabb esetben pedig az áfával jól átverik őket az alvállalkozók és eletük végéig fizethetnek a NAVnak (arról nem is beszélve, hogy mivel semmi járulékot nem fizetnek, így nyugdíjuk se lesz) - és ők még a topvállalkozók. A mezei szakmunkásokról meg betanított fogyatékosokróp meg ne is beszéljünk.
Ha valaki profi a saját szakmájában, megérdemli, hogy jól éljen, de az ügyeskedő kis senkiket, akik még rosszul is keresnek, én nem tudok sajnálni.
"És ha már itt tartunk, ha én nem venném meg azt a disznót, akkor éhen halnátok, szóval mondhatom, hogy az én pénzemből éltek"
Na jó, de nyilván te is dolgozol valamit, amiért valaki pénzt ad, te akkor meg belőlük élsz és ők fizetik a tb-d?
Ez a piacgazdasag lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!