Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyetértetek abban, hogy a...

Egyetértetek abban, hogy a világ egy könyörtelen, fájdalmas, igazságtalan, szörnyű hely annak, aki nem született vonzónak?

Figyelt kérdés

Aki viszont vonzó, szép és csinos annak egy álomtündérország.

Üdvözlettel: egy krónikus beteg (50 kilós Crohn-beteg), csúnya, alacsony, szűz, harmincas férfi, akinek baráti társasága sincs.

2021. jan. 1. 16:32
1 2 3 4
 31/31 Yoda m. ***** válasza:
90%

Tudod Kedves Kérdező...

hogy kétféle képpen lehet látni a világot?

Az egyik ember azt látja: fèlig tele a pohár. Hurrá!

A másik meg azt mondja: Jajj... anyàm...már fèlig üres, bammeg!

Pedig MINDKETTŐ UGYANAZT LÁTJA!

Hát hogy lehetséges ez? Tedd csak fel magadnak a kérdést. A vàlaszt is megtalàlod, ÖNMAGADBAN!

De...van másik is:

Az egyik ember minden problémàban feladatot lát.

A másik ember minden feladatban problémát.

Te melyik embernek tartod magad?

A válasz... megint csak benned van elrejtve. Ásd ki és cseleledj! Mint ahogyan Stephen Hawking is tette. Amit TENNI TUDOTT egészen 76 éves koráig... Ám ez mem azt jelenti, hogy neked is lenned kéne fizika professzornak lenned. Frászt!

Még a legszebb, legideálisabb alkatúak közt sem nagyon találsz "professzorokat". De... mindenki ért valamihez. Azt találd meg magadban, s abban legyèl jó.

Ne pedig a panaszkodásban, sírànkozásban. Azt MINDENKI TUD. Ahhoz nem kell semmifèle tudás, végzettség.

"Jajjj... hogy szüleim nem voltak milliárdosok! Milyen nagy kár... mennyire ROSSZ MOST NEKEM! De még egy Trabantra sem tellett nekik! Ennyire csórók voltak. Tiszta gáz! De hát mit akarjon egy ember tanári fizetésből 3 gyermek mellett???" Hát tessék... panaszkodtam én is...

Akkor most ássam el magam?

Az ERŐ legyen Veled!

S ne az önsajnálat minden szellemi energiádat felemésztő malasztja.

2021. márc. 24. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!