Ti egyetértetek azzal, hogy a People magazin Jennifer Lopezt választotta a világ legszebb nőjévé?
Hat ez nem valami okos kerdes... mondd mar meg hogy szerinted hogy a halalba lehet valamirol allitani hogy legszebb?
Nekem a legszebb a vilagon a kislanyom.
Mkndenkinek mas.
Ilyen barmsagot edes istenem...
szerintem mindenki tudna olyat mondani, aki szerinte szebb nála, mert ez tényleg egyéni ízlés kérdése
de amúgy tényleg szép és ahhoz képest, hogy 50 éves, nagyon jól tartja magát, szóval végülis megérdemli
annyi szép nő van, nem lehet objektíven olyat mondani, hogy ki a legszebb, de itt nem is ez a lényeg igazából
Köszi a választ! Gal tényleg csodaszép, a másik Hölgy nekem annyira nem tetszik, de nem vagyunk egyformák.
Egyébként a listáról semmit nem tudok, bár engem is nagyon érdekelnének a kritériumok is..
Azt nem mondtam, hogy JLo számomra is a legszebb nő, csak kíváncsi voltam, kinek mi a véleménye.
Az 1-es válaszolónak is igaza van egyébként, csak jól le.aszott, de minden vélemény egy vélemény.
Köszi mindenkinek ! Mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!