Szerintetek melyik a legszebb szemszín? +haj
Nekem szőke haj és kék szemem van. De sok helyen olvasom hogy szerintem a barna a legszebb nekem is az van. És nem tudom hogy csak azért mondják hogy szép mert nekik az van vagy van akiknek tényleg tetszik. Szerintem a barna szem nagyon közönséges de van akinek az nagyon jól áll. Most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!:)
Ui. Előre is köszi ha válaszolsz! :)
Most akkor kék szemed van vagy barna?
Férfin barna haj barna szem, nőnél barna haj zöld szem.
Elég gáz a világ leggyakoribb szemszínét (de bármelyik másikat is) a közönséges jelzővel illetni, már bocs. Kb olyan, mint mikor azt mondják, hogy a fehér nők könnyűvérűek. Neked sem esne jól, ha ezt asszociálnák hozzád pusztán a bőrszíned miatt, nem?
Ja igen, barna szemem van, mielőtt megkérdezed :))
Szerintem minden haj- és szemszín lehet szép vagy éppen átlagos. A barnának pedig rengeteg árnyalata van a szőkébe hajlótól a majdnem feketéig, és mivel ez a leggyakoribb hajszín (=legnagyobb belőle a “választék”), nagy számok törvénye alapján sokaknak is fog tetszeni. Nekem volt nagyon világos szőke és sötétszőke hajam, most vörösesbarna vagyok (ez mind természetes úton változott), ez tetszik a legjobban. De másokon mindig is a nagyon sötétbarna tetszett igazán, szemszínből pedig az az igazi égszínkék és szintén a nagyon sötétbarna.
Szerintem a zöld a legérdekesebb.
Barna nagyon szép, egyáltalán nem közönséges.
Kéknek vagy olyan árnyalara, ami nagyon rideg, meg olyan is, ami nagyon szép.
Mindenkin az a legszebb, ami neki van.
Nekem nem ezen múlik, hogy valaki tetszik-e. Szemnél is fontosabb a forma, hogy milyen arc társul hozzá.
Sötét haj barna szem
Sötét haj kék szem
Sötét haj zöld szem
Világos haj kék szem
Mindenféle férfi tetszett már.
Egyszer még egy vörös is 😊
Én se szeretem a barna szemeket. Van akié szép, de ha választani kéne, nem arra voksolnék.
Ha zöld, akkor meg smaragd zöld, nem az a barnás árnyalatú.
Csak elég ritka.
Mondjuk nem annyira, mint a lila:D
Akkor is, ha az egy génhiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!