Szerintetek melyik a legszebb szemszín? +haj
Nekem szőke haj és kék szemem van. De sok helyen olvasom hogy szerintem a barna a legszebb nekem is az van. És nem tudom hogy csak azért mondják hogy szép mert nekik az van vagy van akiknek tényleg tetszik. Szerintem a barna szem nagyon közönséges de van akinek az nagyon jól áll. Most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!:)
Ui. Előre is köszi ha válaszolsz! :)
Nekem szürkéskék a szemem és az eredeti hajszínem pedig világos, szőkésbarna, de sötét barnára festetem.
Szerintem szép a kettő együtt. Szerintem minden szemszín szép. Inkább a hajszín az ami meghatározó, kinek hogy áll.
Én nem tudom miért vannak oda ennyire a kék szemért. Egyáltalán nem az teszi széppé, de különlegessé sem az embert. Még felnőtt szülők is rinyálnak sokszor, hogy "jaj ugye megmarad a kék szeme a babócámnak", őszintén nem tökmindegy? Családom tele kék szeművel, nem néznek ki jobban tőle, sőt ha megöregednek egyenesen vizenyős lesz. Barna szem is tud ugyanolyan szép lenni, mint a kék.
Nekem zöld szemem van, úgyhogy általában kihagynak ebből a "szép szem balhéból".
Szerintem a meleg csokoládébarna szem a legszebb mindkét nemnél. Nőkön a természetes szőkét találom legszebbnek, férfiakon a sötétbarnát.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!