Szerintetek melyik szemszín a legszebb?
Figyelt kérdés
És ha lehetne, akkor megváltoztatnátok a szemszíneteket másra, ha igen milyenre?2014. okt. 18. 18:24
1/9 anonim válasza:
Barna, barna szemem van és nem változtatnék.
2/9 anonim válasza:
Zöld. Szerintem az a legszebb, szóval baromira örülök, hogy nekem is az van, amúgy meg az ellenkező nemen is az jön be leginkább.
3/9 anonim válasza:
Nekem kék van, nem változtatnám, de a legjobban talán a zöld tetszik.
4/9 anonim válasza:
Én vagyok a legszebb a világon.
Barna szem, sörhas, szörös hát.
Misi/49
5/9 anonim válasza:
Zöld a legszebb, nekem égszínkék van.
6/9 anonim válasza:
Hú gyönyörű csillogó smaragdzöld az csodaszép tud lenni..de sajnos élőben még nem láttam ilyet..illetve a szép kékek.Nekem csokibarna,őzikeszemem van.Nem cserélnék,mert barna a hajam,a bőröm is kreolosabb.
7/9 anonim válasza:
Nekem zöld van:) 16L Fiúkon a kék szem tetszik (mondjuk sötét hajhoz:3) vagy a nagyon szép mélybarna. De igazából az összes szép...valahogy a zöld kevésbé tetszik nem tudom miért:D
8/9 anonim válasza:
Szerintem is a zöld a legszebb. Az a "tiszta" zöld
Nekem kék a szemem. jó így ahogy van nem cserélném el.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a tiszta zöld a legszebb, nekem zöldes barna szemem van, egyszer a zöld egyszer a barna látszik jobban.örülnék ha csak zöld lenne de igy se olyan rossz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!