Egyetértetek abban, hogy a világ egy könyörtelen, fájdalmas, igazságtalan, szörnyű hely annak, aki nem született vonzónak?
Aki viszont vonzó, szép és csinos annak egy álomtündérország.
Üdvözlettel: egy krónikus beteg (50 kilós Crohn-beteg), csúnya, alacsony, szűz, harmincas férfi, akinek baráti társasága sincs.
Igen. Mint irtam SZINTE.
Nyilvan megvan neki mert nem lehet belole kigyogyulni, de ahhoz kepest ami 5 eve volt olyan mintha nem is lenne neki.
Nyugodtan forgasd ki a szavaimat. Ettol nen lesz tobb barátod, de mar ertem miert nincsenek.
Nem. Nem értek egyet.
Tudtad, hogy a Crohn-betegség is pszichés alapú? Kérdezz meg egy természetgyógyászt. Írass mgadanak kezelési tervet.
Keress valami hobbit, zenélj, tanulj nyelvet, játssz, imádkozz.. Nekem a tesóm értelmileg sérült és segítségre szorul, de valahogy mindig talál valamit, amivel el van. Sokszor szerintem probléma mentesebb az élete mint nekem..
Szinte mindig vidám, még ha nekünk gondját is kell viselni.
Sok ember párkapcsolat és házasság nélkül is tud boldog életet élni. Próbáld másképpen megközelíteni a dolgot, illetve az ima is nagyon segít ha hívő vagy..
Kedves Kérdező!
Ajánlom figyelmedbe:
Ha még nem láttad volna.
Még valami... Tudod, mi a pesszimista és optimista közt a különbség?
A pesszimista minden feladatban problémát lát...
Az optimista minden problémában feladatot.
Hát csupán ennyi.
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!