Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyetértetek abban, hogy a...

Egyetértetek abban, hogy a világ egy könyörtelen, fájdalmas, igazságtalan, szörnyű hely annak, aki nem született vonzónak?

Figyelt kérdés

Aki viszont vonzó, szép és csinos annak egy álomtündérország.

Üdvözlettel: egy krónikus beteg (50 kilós Crohn-beteg), csúnya, alacsony, szűz, harmincas férfi, akinek baráti társasága sincs.

2021. jan. 1. 16:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Mint irtam SZINTE.

Nyilvan megvan neki mert nem lehet belole kigyogyulni, de ahhoz kepest ami 5 eve volt olyan mintha nem is lenne neki.

Nyugodtan forgasd ki a szavaimat. Ettol nen lesz tobb barátod, de mar ertem miert nincsenek.

2021. jan. 1. 17:04
 12/31 anonim ***** válasza:
41%
Amugy erdekes h 50 kilos vagy. Amikor az ismerosom kapta ra a gyógyszereket kb 30 kilot hizott. Mivel a gyogyszer tele volt szteroiddal.
2021. jan. 1. 17:05
 13/31 A kérdező kommentje:
#12: Nem emészt a gyomrom rendesen. Felszívódászavarom van.
2021. jan. 1. 17:10
 14/31 anonim ***** válasza:
60%
Keress csak kifogásokat. Abban már nagy rutinra tettél szert.
2021. jan. 1. 17:22
 15/31 anonim ***** válasza:
59%
Van amire nem tudsz kontrázni, hogy neked mégjobban sz@r, és akkor is a legrosszabb? Ilyen mentalitással nem csodálkozom rajta. Csak sajnállak.
2021. jan. 1. 17:27
 16/31 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Nem értek egyet.

Tudtad, hogy a Crohn-betegség is pszichés alapú? Kérdezz meg egy természetgyógyászt. Írass mgadanak kezelési tervet.

2021. jan. 1. 17:33
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

Keress valami hobbit, zenélj, tanulj nyelvet, játssz, imádkozz.. Nekem a tesóm értelmileg sérült és segítségre szorul, de valahogy mindig talál valamit, amivel el van. Sokszor szerintem probléma mentesebb az élete mint nekem..

Szinte mindig vidám, még ha nekünk gondját is kell viselni.

Sok ember párkapcsolat és házasság nélkül is tud boldog életet élni. Próbáld másképpen megközelíteni a dolgot, illetve az ima is nagyon segít ha hívő vagy..

2021. jan. 1. 20:44
 18/31 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ajánlom figyelmedbe:

[link]

Ha még nem láttad volna.

Még valami... Tudod, mi a pesszimista és optimista közt a különbség?

A pesszimista minden feladatban problémát lát...

Az optimista minden problémában feladatot.

Hát csupán ennyi.

Az ERŐ legyen veled!

2021. jan. 2. 05:48
 19/31 anonim ***** válasza:
65%
Még olvasni is fájt ezt a kérdést, brrrrrrrr.
2021. jan. 2. 06:35
 20/31 A kérdező kommentje:
#19: Mégis miért? Fáj az igazság? Persze akinek fenékig tejfel az élet, jó genetikai adottságokkal rendelkezik és megkaphat minden álomszép csajt és a külseje miatt szimpatikusabb is a munkáltatóknak ráadásul baromi nagy önbizalmat ad neki minden kihívásban, az jóhogy nem érti ezt a kérdést.
2021. jan. 2. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!