Más is van itt,aki hiába volt ma szenteste,nem evett meleg ételt?
Figyelt kérdés
Én nem ettem.Reggel sajtos perecet ettem,délben virslit, este joghurtot kiflivel.Tehát ugyanazokat mint más napokon.2020. dec. 24. 22:06
11/20 anonim válasza:
Szentestevan és éhezek brühühűű, akkora balfasz vagyok hogy még kaját sem tudok magamnak csinálni és inkább gyakorin vergődök brühühühühűűű
12/20 anonim válasza:
Tökmindegy hogy én lazacot csináltam, bár megettem de nem volt étvágyam pedig alig ettem valamit egész nap brühü, na szerinted én mennyivel érzem jobban magam?
13/20 A kérdező kommentje:
#10-es szimpatikus válaszoló vagy.A válaszodból ítélve 50 vagy a fölötti nő lehetsz.
2020. dec. 24. 23:47
14/20 anonim válasza:
Foztem magamnak ajanlom figyelmetekbe ezt a lehetőséget
15/20 anonim válasza:
Paroot zoldseg Grilen sul karaj szeletek es melle edesbugonya
16/20 anonim válasza:
Este már nem szoktam enni, főleg eleget, meleget.
17/20 anonim válasza:
Nagyon jó fej vagy, kedves 11-es. Ajánlanám, hogy a bort szóda helyett, kénsavval keverd....
19/20 anonim válasza:
A 11-es csak egy szokásos troll ez látszik az írásából, ő maga sem tud főzni csak beszól.
20/20 anonim válasza:
Most komolyan, mennyibe kerül megcsinálni egy jó kis zabkását? A fél kilós zabot meg lehet venni 300 Ft alatt, kijön belőle nekem legalább 5 adag, tej 2-300 Ft, veszel bele még gyümölcsöket meg ami akarsz aztán jóétvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!