Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt még valaki aki annyira...

Van itt még valaki aki annyira unatkozik mint én?

Figyelt kérdés
Ebben a nagy melegben nincs mit csinálni csak esetleg beszélgetni tudnék de az se lehetséges mert minden barátom valami mást csinál. Én mit csináljak hogy elüssem az időt?

2017. aug. 6. 12:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
13/l
2017. aug. 6. 12:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem unatkozom mert képes vagyok magam lefoglalni. Mostanában az X-aktákat nézem ha van rá időm. 26/F
2017. aug. 6. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

De jó neked, ilyen idősen én is mindig unatkoztam. :D Emlékszek, hetente beírtam a keresőbe, hogy "mit csináljak ha unatkozok?". Csak 3 évvel lettem idősebb, de már nyáron is teli vagyok annyi programmal, hogy örülök, hogy letudok feküdni. Számtalan lehetőség van. Próbálj ki új dolgokat.

- Új sport (úszás, tenisz, fallabda...)

- idegennyelv tanulása (akár témák kidolgozásával, de ha nem készülsz nyelvvizsgára, inkább az idegen nyelven való filmezést és olvasást ajánlom)

- Fejleszd valamilyen képességedet és tudásodat, akár művészetek terén, akár informatika terén. Bármi, ami érdekel.

- Nézz sorozatokat. Rengeteg van, biztos találsz magadnak valót. :)

- Játssz valamilyen hangszeren

- Foglalkozz a céljaiddal. Lásd, hogy mit szeretnél elérni felnőttkorodban. Az ehhez kapcsolódó képességeiddel foglalkozz.

Ezek a dolgok csak az előnyeidre válhatnak. Talán valamiben tehetséges leszel, talán valami pedig csak egy jó beszédtéma.

Remélem, hogy tudtam segíteni. :)

16/F

2017. aug. 6. 13:04
 4/11 anonim válasza:
62%
Hát tesó. Én is unatkozok. F/16 Nézz sorozatokat.
2017. aug. 6. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Gyakorlatilag az egész weboldal arról szól, hogy az emberek az unalmukat oldják vele.
2017. aug. 6. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:
én is unatkozok,írj ha gondolod:D
2017. aug. 7. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék mi lett volna veletek 20-30 évvel ezelőtt...

Vagy most mi lenne veletek, ha a technika egy pillanat alatt visszafejlődne a 30 évvel ezelőtti szintre...

2017. aug. 7. 14:09
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Akkor kimennék a határba valakivel.....én még mindig csinálnám azt mint amit apámék yerek korukban,csak nincs kivel....ez az utolsónak szól:)
2017. aug. 7. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: Én is teljesen így vagyok vele!

Egyedül viszont nem szívesen.

2017. aug. 7. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Én alapvetően magányos farkas vagyok,lételemem a magány.De azért egy szép lánnyal az erdőben...:D
2017. aug. 7. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!