Van itt még valaki aki annyira unatkozik mint én?
De jó neked, ilyen idősen én is mindig unatkoztam. :D Emlékszek, hetente beírtam a keresőbe, hogy "mit csináljak ha unatkozok?". Csak 3 évvel lettem idősebb, de már nyáron is teli vagyok annyi programmal, hogy örülök, hogy letudok feküdni. Számtalan lehetőség van. Próbálj ki új dolgokat.
- Új sport (úszás, tenisz, fallabda...)
- idegennyelv tanulása (akár témák kidolgozásával, de ha nem készülsz nyelvvizsgára, inkább az idegen nyelven való filmezést és olvasást ajánlom)
- Fejleszd valamilyen képességedet és tudásodat, akár művészetek terén, akár informatika terén. Bármi, ami érdekel.
- Nézz sorozatokat. Rengeteg van, biztos találsz magadnak valót. :)
- Játssz valamilyen hangszeren
- Foglalkozz a céljaiddal. Lásd, hogy mit szeretnél elérni felnőttkorodban. Az ehhez kapcsolódó képességeiddel foglalkozz.
Ezek a dolgok csak az előnyeidre válhatnak. Talán valamiben tehetséges leszel, talán valami pedig csak egy jó beszédtéma.
Remélem, hogy tudtam segíteni. :)
16/F
Kíváncsi lennék mi lett volna veletek 20-30 évvel ezelőtt...
Vagy most mi lenne veletek, ha a technika egy pillanat alatt visszafejlődne a 30 évvel ezelőtti szintre...
Utolsó válaszoló: Én is teljesen így vagyok vele!
Egyedül viszont nem szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!