Másabbak a mostani fiatal lányok,mint a 10 évvel ezelőttiek,vagy ugyanolyanok?
Figyelt kérdés
Utoljára tíz éve,2010-ben dolgoztam olyan helyen,ahol többségében 20 év körüli lányok dolgoztak.A többség kedves, normális volt,de volt közöttük 1-2 beképzelt is.Viszont az elmúlt 10 évben semmilyen kapcsolatom nem volt sem lányokkal,sem nőkkel.Az elmúlt 10 évben egyáltalán nem beszélgettem lányokkal, csak férfiakkal.Ha most megint egy olyan munkahelyre kerülnék ahol sok fiatal lány dolgozik mire kéne számítanom?Jobbak a mostani 20 éves lányok,mint a 10 évvel ezelőttiek?Vagy ugyanolyanok?Vagy talán rosszabbak?Van itt aki ismer lányokat és tudna nekem ebben segíteni?2020. dec. 22. 04:11
31/31 anonim válasza:
Mert aztán a te érveid fennköltebbek voltak. :) Figyelj, ennek így tényleg nincs értelme, semmivel nem írtam jobbat vagy rosszabbat, mint te, az, hogy te meg vagy győződve az igazadról és nem engedsz be más véleményt, az nem az én problémám. Én is leírtam, hogy felesleges a hasonlítgatás, hiszen minden korszak más és más és mindegyiknek van jó és rossz oldala is. Sajnos idáig már nem sikerült eljutnod, mert elöntötte az agyadat vmi. Nincs ezzel baj, de én ezen az oldalon jobban szeretek higgadt és intelligensebb emberekkel vitatkozni. Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!