Másabbak a mostani fiatal lányok,mint a 10 évvel
ezelőttiek,vagy ugyanolyanok?
Figyelt kérdés
Utoljára tíz éve,2010-ben dolgoztam olyan helyen,ahol többségében 20 év körüli lányok dolgoztak.A többség kedves, normális volt,de volt közöttük 1-2 beképzelt is.Viszont az elmúlt 10 évben semmilyen kapcsolatom nem volt sem lányokkal,sem nőkkel.Az elmúlt 10 évben egyáltalán nem beszélgettem lányokkal, csak férfiakkal.Ha most megint egy olyan munkahelyre kerülnék ahol sok fiatal lány dolgozik mire kéne számítanom?Jobbak a mostani 20 éves lányok,mint a 10 évvel ezelőttiek?Vagy ugyanolyanok?Vagy talán rosszabbak?Van itt aki ismer lányokat és tudna nekem ebben segíteni?
A körülmények mások, amikben élni kell, az emberek nem. Nagyanyám is tipikus mai gyerek lenne, ha most lenne gyerek.
2020. dec. 25. 15:19
22/31 anonim válasza:
Szerintem mai no es tarsadalmi elvarasok ferfiak teruleten oly mahasak lettek... hogy meg havi 500 600 ezer nettoval is nehez megfelelni nem hogy alacsonyabb jovedelemmel.. Ma ha nincs AMG Brabus vagy Rs vagy Porsche seged alatt akkor felkotheted a gatyadat.. ha nem tudod elvini golfozni.. vadaszni, jahktodra.. milyen randi programot tudsz nyujtani.covid alatt. eterembe nem viheted haza meg nem hivhatod egybol lakasodra fel..Tehat nagyban nehezdett mai randik lehetősége..
2020. dec. 25. 17:35
23/31 anonim válasza:
Mar itt is bankos alkalmazott kedvenc csajszim Audi RS 6+ varta leeendő parja... mindegy marad az almodozas tovabbra.. is
2020. dec. 25. 17:38
24/31 anonim válasza:
Szerintem a mostaniak tájékozottabbak és intelligensebbek. Arányaiban többen mennek egyetemre/tanulnak ki OKJ-t, nyelvet, stb. Nem mellesleg a mostani divat is “emberbarátibb”. Egy póló + farmer kombóban is jól tud kinézni egy lány, míg 10 évvel ezelőtt inkább a senkinek sem jól álló alacsony derekú farmerek, csillivilli pólók, emó divat volt a porondon.
Nem mellesleg az internet által (amit 10 évvel ezelőtt sokkal naivabban kezeltünk) több információ is eljut hozzájuk az egészséges életmódról, míg mondjuk 10 éve a Bravo magazin aktuális csoda fogyókúrája volt a legelérhetőbb. Sokan járnak suli után edzőterembe, vagy sportolnak otthon. A diákmunka lehetőségek is választékosabbak, a pénzüket magukra tudják költeni.
Szerintem a mostani fiatal lányok szerencsésebbek az idősebb generációnál, mivel több a lehetőségük mindenféle szempontból. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy jobbak lennének.
2020. dec. 26. 09:26
25/31 anonim válasza:
Leírtad kb 10 mondatban, mitől jobbak a mai lányok, de azért a végén mentegeted magad ;) ugyanígy le lehet írni azt is, hogy 10 éve mi volt jobb, mint manapság. Pl az internet a web2.0 idejében sokkal jobb és barátságosabb hely volt, nem mindenki azt vizslatta, hogy hogy él a másik, a közösségi oldalakat rendeltetésüknek megfelelően használták, nem influenszerkedesre meg marketingre. A mostani tizenéves korosztaly már nem is beszélget egymással, csak csetelnek. Minden kornak megvan a maga előnye és hátránya, ezért ez egy meddő vita és teljese felesleges a hasonlítgatás.
2020. dec. 26. 09:35
26/31 anonim válasza:
Korulmenyekbe ma sokkal jobbak de emelkedett is az elvaras.. Versenytarsak ma nokert sokkal magasabb mint regebben akkor eleg volt jonak lenni ma gyomorgorcsod van hogy milyen elvarasokat fektetmek le eled
2020. dec. 26. 09:37
27/31 anonim válasza:
25-ös neked milyen idegrendszeri problémád van? Azt írtam le, hogy mennyivel több a lehetőségük, ERGO nem jobbak, mint a 10 évvel ezelőttiek, pusztán szerencsésebbek. Ez neked hol mentegetőzés, pláne saját magam felé?
2020. dec. 26. 09:50
28/31 anonim válasza:
Persze, felesleges a körülmények hasonlítgatása, erre idevágsz egy marha értelmes “A mai lányok nem is beszélgetnek, hanem csetelnek.” kőbunkó közhelyet, mert az aztán nem felesleges szószaporítás.
2020. dec. 26. 09:52
29/31 anonim válasza:
Mivel nekiálltál személyeskedni és nem az érvekre valaszolni, a továbbiakban nem gondollak érdemesnek a vita folytatására, pápá
2020. dec. 26. 09:56
30/31 anonim válasza:
Ezek kiscsoportos óvodás érvek voltak. Már ha érdemben lehet őket még ebben a kontextusban is “érveknek” nevezni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!