Mit csinálnátok most, egyedül, otthon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha mehetnétek lenne. Párom van, de összevesztünk, egyedül érzem magam, mennék valahova. De hova? Ti elmennétek csak úgy sétálni egyet, ebben a sötét hideg időben? Vásárolni nem is akarok, meg sokan is vannak mindenhol a karácsony miatt.. Legalábbis tegnap azt hittem megbolondulok, annyi ember volt mindenhol.2020. dec. 13. 17:02
11/15 A kérdező kommentje:
A kérdésemnek igazából az lett volna a lényege, hogy elmennétek-e sétálni ilyen időben, nem az összeveszés, azt csak úgy leírtam, de az nem fontos most. És az sem fontos, hogy itthon mit tudok csinálni, tudok olvasni stb, én kifejezetten menni akartam valahova, mert itthon ülök egész nap. Unom. Csak sötét van, hideg, és érdekelt, más elmenne-e ilyenkor sétálni. Ennyi lett volna a lényeg, a vélemények érdekeltek, mert nekem is rosszul hangzik ilyenkor kimenni, csak nincs más ötletem, ha már itthon ülni unok.
2020. dec. 13. 17:29
12/15 anonim válasza:
Jó, akkor itt a válasz:
Egy lépést nem mennék a fűtött lakásból, a hidegbe, sötétbe, ahol még valami nedvesség is potyog az égből. De ez nem tudom, hogy téged mennyiben befolyásol, ha neked viszont mehetnéked van, ahogy indítottál a kérdésnél.
13/15 anonim válasza:
ugyan hova menne az ember egyedül, délután hatkor, kijárási tilalom előtt 2 órával? maximum lődörögni tudsz a lakótelepen/bérházak között, igen, a 2 fokban, borzalmas szélben
14/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak itthon is rossz "egyedül". De már letettem a sétáról.
2020. dec. 13. 18:37
15/15 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben elmentem sétálni, és a sötétben jól orra buktam a térdem összevertem, és a farmerem is tönkrement :)
Maradj otthon :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!