Érezted már úgy, hogy örökre egyedül leszel?
Figyelt kérdés
Soha nem voltak barátaim, csak most pár éve szereztem 2 igaz barátot. Mindig tudtam, hogy furcsának találnak az emberek, mindig azt hiszik, folyamatosan zavarban vagyok, azért nem szólok semmit, közben egyszerűen csendes vagyok és nagyon mély barátság kell ahhoz, hogy feloldódjak. A két barátom távol él tőlem, alig találkozunk és félek, hogy az évek múltával csak még nehezebb lesz fenntartani az egykori meghitt légkört. Most annyira elkapott a magány, hogy kb épp a szívem szakad ketté, úgy érzem, soha az életben nem fogok tudni beilleszkedni az emberek közé, és egyszerűen soha nem fogok sehova se tartozni, se a lelki társam megtalálni.2020. dec. 12. 15:52
11/15 anonim válasza:
Utolsó, én is erre gondolok mostanában, folyton.. hogy igazàból mindig egyedül vagyunk..
12/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Csak valamikor szomorú ennek a gondolata, valamikor meg nem annyira nyomasztó.
2020. dec. 12. 21:10
13/15 anonim válasza:
Igen, de alapvetően nem is teszek érte hogy msáhogy legyen, mivel elég antiszoc vagyok.
15/15 anonim válasza:
Nekem ez az érzés mindennapos! Nem mondanám, hogy leányálom, de már megszoktam nagy nehezen!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!