Más is szokott arról álmodozni,hogy feljön a gyakorira és vagy száz privát üzenetet kap lányoktól?
Figyelt kérdés
Milyen jó is lenne,belépnék ide gyakorira,és vagy száz üzenet várna itt rám,mindegyiknek lány lenne a feladója.Ilyeneket írnának hogy szia, szimpatikus vagy,lenne kedved ismerkedni?Vagy azt hogy volna kedved meginni velem egy kávét valahol?Bárcsak teljesülnének az álmaink.2020. dec. 10. 16:45
1/27 anonim válasza:
Ez a kérdéseid csúcsa, szerintem nem fogod már tudni überelni semmivel 🤦
2/27 anonim válasza:
Ez egy privát, nem ismerkedésre kitalált oldal. Mégis mi alapján lennél szimpatikus? Milyen plusz értéket tudsz itt közvetíteni ami miatt kitűnsz a többi arctalan felhasználó közül? A kávézók pedig zárva vannak. Miért nem megy élőben a kapcsolat teremtés?
4/27 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy az még jobb lenne ha kimennél az utcára és vagy 100 lány akarna elhívni randizni? Vagy az nem olyan jó? Inkább az internetes verzió? xD
5/27 anonim válasza:
Nem lenne jobb ha facebookon/messengeren kapnad azt a sok-sok uzenetet? Ott legalabb le tudod kovetni, hogy valoban lannyal es nem fiuval szervezed a randit.
🤤😉
6/27 A kérdező kommentje:
#4 persze az is jó lenne, csak a gyakorin többet vagyok fent,mint az utcán kint:)
2020. dec. 10. 16:57
7/27 A kérdező kommentje:
#5 ezt az oldalt többet használom mint a facebookot.Ez az oldal sokkal jobb.
2020. dec. 10. 16:58
8/27 anonim válasza:
Hát akkor így az életbe nem lesz csajod. De ez már nem a mi gondunk. 😃
9/27 anonim válasza:
Összesen a sokszorosát kaptam már itt lányoktól :D
10/27 anonim válasza:
Ertem, ez az oldal aztan tenyleg jobb. Itt mindenki szetolhatja a masikat arcatlanul. 😁 de itt sztem kevesebb az esely h randid legyen a valo eletben, azaz kavezas. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!