Bunkó dolog egy munkahelyen privát céges karácsonyt szervezni egy klikknek (csak ők és senki más)?
Lefoglalják az egyik irodát terítő fények tányérok süti üdítő stb. de csak ők mehetnek be, mindenki másnak takarodj a neve!
Ennél gusztustalanabbul lehet kommunikálni azt hogy mi egy klikk vagyunk, egymásért mindent de mindenki más le van szarva?
Meg eleve az is micsoda, hogy ők lefoglalnak egy irodát lényegében magáncélra? Övék a cég talán? Akkor én is lefoglalhatok egy irodát amire nekem tetszik és odacsődíthetem a havercsávókat?
Nem gusztustalan ez?
Az meg eleve nem érthető a főnök aki tud erről miért hagyja.
nem tudom ez valós válasz-e a kérdésre vagy trollkodás.
attól még hogy én is a padlóra szarok nem lesz kisebb retekség ha más is csinálja.
"a másik klikk meg bulizik külön."+
beszervezhetem a saját bulimat pont abba az irodába ahova ők és pont akkorra? Hát ha nekik szabad?
Szerintem nincs ezzel gond. Mi mondjuk homeofficeban vagyunk, szóval nálunk semmi nem lesz, de el tudnám képzelni, hogy a közvetlen kollegákkal (plusz szomszédos irodákból akikkel napi kapcsolat van) csinálnánk ilyet.
Nyilván nem az egész háznak, ez nem erről szól. Arra ott a céges karácsony.
meg eleve ha annyira egymás valagában vannak miért nem mennek egyikük lakására? Miért a cég épületében? MI ez klubhelyiség?
Én páros lábbal rúgnám ki az összeset aki részt vesz ezen.
Vagy nem rúgom ki, de bérleti díj!! egy óra félmillió. annyiért övék lehet az iroda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!