Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az,hogy sokan a szép nőket...

Az,hogy sokan a szép nőket pénzéhes aranyásóknak titulálják,az a média hibája?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy modellek,énekesnők,színésznők magánéletét olvashatjuk itt a neten,újságokban,láthatjuk őket a tévében,láthatjuk és olvashatjuk hogy összejöttek egy milliomossal,Egy vállalkozóval,Egy üzletemberrel,focistával és még sorolhatnánk.Tehát ha a média nem foglalkozna a magánéletükkel ezeknek a nőknek,talán kevesebben utálnák a szép nőket?

2020. dec. 3. 18:22
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
#40 a férfi nő kapcsolatban ez örök probléma lesz.A nő azt mondja a férfira lúzer,a férfi azt mondja a nőre aranyásó,pénzéhes,ez egy örök ellentét lesz.
2020. dec. 3. 21:10
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Az értetleneknél biztos. Az értelmes megtalálja a hasonlót.
2020. dec. 3. 21:11
 43/56 A kérdező kommentje:
#42 csak az odavezető út a gázos,mire eljut oda hogy megtalálja a hozzá illő partnert.Sok igazságtalansággal,szennyel,mocsokkal találkozik útközben.
2020. dec. 3. 21:14
 44/56 anonim ***** válasza:
Dehogy, elég élnie az életét. A barátomat én is egy egyetemi diákklubban ismertem meg.
2020. dec. 3. 21:19
 45/56 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudjuk elkerülni a találkozást a valósággal,az ember társas lény,a párkeresés során is igazságtalanságokba ütközhet.
2020. dec. 3. 21:22
 46/56 A kérdező kommentje:
#44 de azt lehet hogy nem tudod hogy a barátod miken ment keresztül mire téged megismert.
2020. dec. 3. 21:24
 47/56 anonim ***** válasza:

Nem tudom és nem is érdekel. A legnagyobb ostobaság, ha hagyod, hogy a múltad árnyékot vessen a jövődre.

Egyébként tudom, mert beszélgettünk róla, ahogy a pároknál szokás. Nekem ő volt az első, neki én voltam a második, az első kapcsolata békésen zárult le.

2020. dec. 3. 21:28
 48/56 A kérdező kommentje:
#47 nem mondott olyat hogy nem egy leányálom a párkeresés?Vagy hogy nem gondolta volna hogy a társkeresés tele van nehézségekkel?
2020. dec. 3. 21:32
 49/56 anonim ***** válasza:
100%
Fujj...beszáradok ettől a szerencsetlentol komolyan
2020. dec. 3. 21:35
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Csak te görcsölsz rá ennyire. Csak neked forog ekörül az életed.

Nem mondott ilyet, mert hülyeség. Mindketten éltünk az életünket és egyszer csak megjelent benne a másik. Ennyi.

Amit te itt előadsz, annál kevés taszítóbb dolog van.

2020. dec. 3. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!