Minden pénzéhes, hatalomvágyó ember gonosz?
Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy az embertársainak nem akar ártani, inkább lemond a pénzről és hatalomról?
Úgy el lehet jutni a pénzig és hatalomig, hogy soha nem árt senkinek?
És mitől lesz valaki pénzéhes és hatalomvágyó?
Köszönöm a válaszaitokat!
#tulajdonság #bántás #hatalomvágy #aljasság #hatalom #pénzéhes #gonosz #hatalommánia #törtetőség #hatalomvágyó
2020. ápr. 30. 17:16
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Nem nevezném gonosznak azt, aki egy cél érdekében átgázol másokon. Ugyanúgy ahogy a tűzre se mondhatjuk, hogy gonosz mert felégeti az erdőt.
Szerintem az a gonosz aki pusztán élvezetből árt másoknak és kielégíti más emberek/állatok szenvedése. De kevés az ilyen eredendően gonosz ember.
3/4 anonim válasza:
Én is hatalomvágyó vagyok de nem hiszem, hogy gonosz lennék :D
Persze vannak döntések amiket meghoznék a célom érdekében de van egy határ. Bár ha jobban belegondolok lehet gonosz lennék ha ott tartanék >:)
4/4 anonim válasza:
Aki megszerzi a sok pénzt hatalma lesz ő dirigál az embereknek mert már ő dolgoztatja őket azok közt is van minden féle. Az embere válogatja van aki emlékszik rá, hogy jutott olyan magas szintre van aki tagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!